At være medlem af en a-kasse er en god ide i disse tider, hvor jobsikkerheden ikke er så høj. Men hvorfor skal det være så dyrt at være medlem af en a-kasse, spørger mange? Det behøver bestemt heller ikke være dyrt. Vi har her fundet en meget billig a-kasse, som alle kan blive medlem af:

Så hvis du vil spare penge og stadig have en god forsikring ved arbejdsløshed, skal du helt klart vælge en billig a-kasse. Understøttelsen er jo den samme uanset om du er medlem i en billig eller i en dyr a-kasse!

De billigste a-kasser – klik her

 

 

 

Min A-kasse er ganske enkelt den billigste i Danmark, og i disse tider er det jo værd at spare de steder, hvor du kan. Og understøttelsen er som nævnt den samme.

En a-kasse eller arbejdsløshedskasse er en organisation, der tilbyder forsikring mod arbejdsløshed frem for kontanthjælp samt administrerer offentlige love og regler på området. De fleste arbejdsløshedskasser er tilknyttet en eller flere tilsvarende fagforening(er).

Hvordan skifter man a-kasse?

Det er såre simpelt! Du skal blot vælge en af de a-kasser / fagforeninger, du kan finde her: http://www.a-kasse-1.dk/. De sørger for din flytning – nemt og enkelt for dig. Og så kan du begynde at spare penge og stadig være forsikret i en a-kasse mod arbejdsløshed.

Post to Twitter Post to Facebook