Hvem har det bedste børnetøj?

[box] Spørgsmål: Hvem har det bedste børnetøj i Danmark? Vi har fire børn, og vi vil gerne både spare penge og samtidig købe noget godt tøj til dem.[/box]

Av – det var noget af et spørgsmål, der jo både handler om mærker inden for børnetøj – og hvor det kan købes bedst. Vi føler os ikke kvalificerede til at rådgive om de enkelte mærker, der jo tæller et næsten ubegribeligt antal som for eksempel Hummel, Molo, Aya Naja, Katvig, Mini A Ture, Småfolk, Napapijri, Ver de Terre og mange, mange flere. Her anbefaler vi, at du blot tager de kritiske briller på og vælger de mærker, du vurderer som de bedste – og naturligvis med de designs, du og dine børn kan lide.

Hvilke butikker?

Her kan vi kun råde dig i forhold til de online butikker, der sælger børnetøj, da vi slet ikke kender de almindelige butikker.

Også her er udvalget overvældende. Det er butikker som smartkids.dk, pompdelux.dk, miinto.dk, houseofkids.dk, funkylittlemonkey.dk og mange, mange flere. Faktisk er det helt overvældende, så mange der er. Vi tør dog godt komme med et forsigtigt bud til dig alligevel baseret på anmeldelser og faktuel viden: Funky Little Monkey på adressen www.funkylittlemonkey.dk

Vi ønsker dig held og lykke med at shoppe børnetøj online – du kommer ikke til at mangle steder at handle!

 

Tagged med:
 • børnetøj på afbetaling
 • tøj på afbetaling
 • køb børnetøj på faktura
 • hvad er det fedeste børnetøj
 • børnebutikker med afbetaling
 • børnetøj på faktura
 • Friendly Plastic at købe i Danmark
 • køb tøj på faktura

5 thoughts on “Hvem har det bedste børnetøj?

 1. Hej

  Vi har 3 børn og bor udenfor Esbjerg, vi købet det meste af det pæne børnetøj hos http://jail-esbjerg.dk, det er kvalitets mærketøj, men vi sparer altid op og så køber vi samlet ind til alle 3 unger på en gang, og får derfor en klækkelig rabat.

  Vores børn 2 piger og en dreng 7, 9 og 12 år, ser altid smarte, friske og glade ud.

  Til det mere hårdføre udendørs børnetøj, ser vi altid efter secondhand i god stand, eller gode tilbud på nettet.

 2. Helt enig, der er så mange steder på nettet hvor du kan købe moderigtigt tøj, at du nok skal finde noget der lige er dig.

  Hvad der er det bedste er svært at svare på, her i huset er det skiftet lidt med tiden og moden. Men fællesnævneren har hele tiden været at vi har handlet online, når vi skulle finde tøj til store og små. Alle de fede brands er jo på nettet nu 😉

  Knus
  Grethe

 3. Ja, børnetøj er godt nok en jungle at finde rundt i på nettet.

  Man kan købe alt fra små spadseredragter, sommertøj, skjorter, t-shirts, caps og ja, selv jakkesæt til børn kan man købe.

  Et godt råd er at gå på google og søge på præcis det man gerne vil have. Det kan være med til at hjælpe med at finde en hjemmeside der har det, istedet for at søge bredt på børnetøj. Så søg f.eks. efter gul t-shirt.

 4. Ja børnetøj kan fås i mange forskellige kvalitetter og designs, oplever tit at tøj fra de helt billlige mærker hurtigt bliver grimt at se på. Jeg handler derfor kun kvalitets tøj til mine børn, da jeg gerne vil have at det skal kunne holde til at blive vasket mange gange. Jeg er begyndt at købe en del tøj på http://www.tankestrejf.dk/ og det er rigtigt fint, og deres udsag er suverent. Dres tøj holder til at blive brugt og kan vaskes igen og igen uden at det kan ses. så det vil jeg klart anbefale.

 5. Som der også bliver skrevet i artiklen, så er udvalget jo helt enormt, og derfor mener jeg også at det er et spørgsmål der er så godt som umuligt at svare på.

  Uanset om du handler online eller i fysiske butikker så gør det sig gældende, at der er masser af penge at spare hvis du kan planlægge dine tøjindkøb ordentligt, og fx kun købe tøj til børnene når der er udsalg. Prøv at tænke lidt frem i tiden, og så er der altså mange penge at spare.

  Vi køber også altid tøj til børnene der er lidt for stort, så de kan passe det så lang tid som muligt. Og så endnu en klassiker: hvis du har flere børn, så er der altså ikke nogen skam i at de arver hinandens tøj. Det kan du også spare mange penge ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *