Hvordan finder man en billig bilforsikring?

Vi får jævnligt spørgsmål om, hvordan man kan finde og tegne en billig bilforsikring. Det gælder både ansvarsforsikring og kaskoforsikring til biler. Det bedste vare er nok at kigge på denne side: Bilforsikring Der er der en rigtig god forklaring på, hvad der påvirker en bils forsikring, præmie og selvrisiko.

[learn_more caption=”Om forsikringsseslakber”] Et Forsikringsselskab er en betegnelse for virksomheder (ofte aktieselskaber eller en eller anden form for gensidige selskaber, der mod betaling overtager individuelle eller erhvervsmæssige risici i henhold til bl.a. Lov om finansiel virksomhed og Lov om forsikringsformidling.

Virksomhederne er samtidig underlagt tilsynsvirksomhed fra Finanstilsynet, som sikrer, at lovens krav om selskabernes soliditet overholdes. Lovgivningens krav om forsikringsselskabernes soliditet er et overordnet krav til de enkelte forsikringsselskaber om at selskabets totale risici ved salg af forskellige typer forsikringer ikke samlet set bringer selskabet nettolikviditet i fare.[/learn_more]

5 thoughts on “Hvordan finder man en billig bilforsikring?

  1. Jeg vil altid starte med at bruge forsikringsguiden.dk og se hvad den kommer med der, så vil jeg tage de billigste og ringe til dem og hører hvad de kan gøre for mig 🙂

  2. Jeg starter med at kontakte 5 forskellige, for derefter at kontakte den billigste igen, med påstand om at de er næst billigt. Men hvis de kan komme med et lidt bedre tilbud har vi en handel 🙂

  3. Den evige forsikringsjagt. jeg forsøger at ringe rundt til forskellige forsikring selskaber hvert år for at finde ud af om prisen på min forsikring er den rigtige. Det er specielt prisen på min bilforsikring jeg undersøger, for det er min dyreste forsikring. Jeg bilder mig selv ind at jeg kan spare mange penge på den måde.

  4. Jeg vil altid starte med mit eget forsikringselskab. Det er min erfaring at man kan få de bedste forsikringspriser hvis man samler det hele et sted.

  5. Der er mange måder at finde en billig bilforsikring. Der findes forskellige online tjenester hvor du kan modtage tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *