Hvor køber man billige hvidevarer?

Hvidevarer er egentlig en betegnelse for de apparater i køkkenet, der oprindeligt altid var hvide. Altså køleskabe, frysere og den slags. I dag bruger mange betegnelsen hvidevarer om nærmest alle apparater i køkkenet. Spørgsmålet i dag gik på, hvor det er bedst at købe hvidevarer, når de også gerne må være billige.

Hvidevarer på nettet

I dag er det efterhånden helt normalt at købe hvidevarer online. For de forretninger der også driver almindelige butikker, er det nogle gange lidt af et problem, for kunderne har det med at komme i de rigtige butikker og kigge på produkterne, inden de går hjem og surfer efter det bedste tilbud. Og dermed mister forretningen en handel selvom de har brugt tid på den potentielle kunde.

Der er mange, der sælger hvidevarer på nettet. Dety er virksomheder som Whiteaway.com, skousen.dk, punkt1.dk,elgiganten.dk og mange flere.

Her på redaktionen har vi kun erfaringer selv med én af virksomhederne: Skiftselv.dk hvidevarer. Men der er sikkert andre derude, der kan komme med kommentarer og fortælle om, hvor de selv køber hvidevarer billigt?

Tagged med:
 • billige hvidevarer

5 thoughts on “Hvor køber man billige hvidevarer?

 1. Der er også Wupti og Happii hvor man begge steder kan købe hvidevare på nettet.

  Jeg køber dem dog mest hos Elgiganten og helst i butikken, der kan man altid få dem til netpriserne og gerne billigere.

 2. Eftersom Skousen i dag er ejet af Whiteaway, så kan du altså være heldig at få både en god betjening og en rigtig god pris hos dem nu om dage! 🙂

 3. Lige netop på hvidevarer har jeg gode erfaringer med analog-teknologi 🙂
  Jeg går i Punkt1 og får lavet et tilbud, der er næsten altid mange procent at hente.
  /Brian

 4. Jeg køber typisk mine hårde hvidevarer ved Skousen – det er ikke altid det billigste, men jeg har altid været meget tilfreds og glad for deres service.

 5. Jeg har gode erfaringer med WhiteAway.com som har rigtig gode priser. Jeg plejer at være fræk nok til at tage ud i butikkerne og finde en specifik model og senere så finde den på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *