Det billigste internet?

Der er jo ikke noget at sige til, at vi tit får spørgsmålet: Hvor finder jeg det billigste internet / Hvor finder jeg billigt mobilt bredbånd. Der er jo et enormt udvalg på markedet, og det kan være svært for de fleste at overskue det.

Heldigvis er der mange steder på nettet, der viser gode sammenligninger af både priser og hastigheder på internet og mobilt bredbånd – det gør det da lidt nemmere at vælge det rigtige bredbånd til ens behov. Men hvilket sted på nettet er egentlig bedst til at finde gode tilbud på internet og bredbånd?

Vi har kigget lidt, og det ser ud til, at det bedste sted lige nu er hjemmesiden prisdetektiv.dk:

[button link=”http://www.prisdetektiv.dk/bredbaand” newwindow=”yes”] Oversigt billigt bredbånd[/button]

 

 

[button link=”http://www.prisdetektiv.dk/mobilt-bredbaand” color=”orange” newwindow=”yes”] Oversigt mobilt bredbånd[/button]

 

 

 

God fornøjelse med at finde den helt rigtige bredbåndsforbindelse!

Tagged med:
 • det billigste internet
 • det biligsteinternet
 • hvordan finder man det billigste internet

8 thoughts on “Det billigste internet?

 1. Den side kendte jeg ikke, men den er da super god. Det er utrolig svært at finde det rette bredbåndsprodukt i forhold til pris/ydelse, så den side er en stor hjælp til at finde rundt i markedet.

 2. Jeg er tidligere Telenor kunde og nuværende TDC kunde. Jeg overvejer nogle gange om man skal overveje at skifte fastnet internettet ud med hurtigt 3G/4G internet. Vil det have nogen negative konsekvenser?

 3. En anden at tilføje. Telenor har et 2-for-1 tilbud med mobilt bredbånd. 2 pinde + kort for 198 (2×99), 99 i måneden for den ene, den anden gratis (yes, 0 kroner) i et halvt år, derefter 49. Det er med 5 GB data og op til 16 MB forbindelse. De bliver godt nok sindssygt varme, men det regner jeg vel med at alle internet pinde gør. 😛

 4. Der findes mange forskellige pris-sammenligningssider med mobilt bredbånd, som hele tiden opdatere priserne på de forskellige udbydere af mobilt bredbånd.
  En hurtig google-søgning kom frem med bl.a http://priser-mobilt-bredbaand.dk/

 5. Prisdetektiv er en super guide – synes de stiller det rigtig fedt og overskueligt op. Jeg kan samtidig også meget godt lide en opstilling som denne, hvor tilbuddene på bredbånd er delt op efter hastigheder: http://www.billigtbredbånd.dk/

 6. Der findes jo et helt hav af hjemmesider, der tilbyder prissammenligninger på bredbånd. Dog skal nye kunder også være opmærksom på at det billigste bredbånd ikke behøver at være det bedste. Mange kunder ved intet om hastigheder, og vælger derfor et internet der måske er en smule for langsomt i forhold til deres behov. Men der er sandelig også mange som betaler alt for meget, for et hurtigt internet, som er langt bedre end hvad de egentlig har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *