Er iPad 2 bedre end iPad?

Hej

 

Hvad er bedst for mig når jeg skal købe en iPad? Jeg kan købe en næsten ny iPad men nu kan man jo også få iPad2. Og nu er jeg i tvivl om, hvad der er bedst for mig? Jeg har fundet dette om iPad 2:

At sige Apples iPad 2 er en nem tablet til at gennemgå noget af en underdrivelse. Enheden, en opfølgning på sidste års succesrige (og i øjeblikket marked-definerende) iPad, er næsten identisk, når det kommer til software, og selvom forbedret, nært beslægtede på hardware side også. Med en 9,7-tommer, 1024 x 768 skærm, den almindelige størrelse og form af apparatet er forblevet den samme, og selvom inde er der en ny dual core A5 CPU, mere hukommelse, og et par nye kameraer, de fleste af IPAD 2’s ændringer er kosmetiske. Alligevel tidligere tablet svang sig over de fleste af sine konkurrenter, når det kom til kvaliteten af ​​både hardware (hvis ikke dens rå specs), og dets software valg – noget Apple stadig står hoved og skuldre over sine modstandere på. Så denne nye model, en tyndere, slankere, hurtigere variant af den oprindelige ikke kan bryde masser af nye veje, men det er allerede på forsiden af pakningen. Men er IPAD 2 værd en opgradering til dem, der tog springet fra den første generation? Endnu vigtigere, har enheden har hvad det kræver at bringe nye ejere ind i folden?

[learn_more caption=”Mere om iPad 2″] Den IPAD 2 er både handler om – og ikke om – den hardware. Fra en industriel design synspunkt, IPAD 2 lige alvorligt rejst bar på slanke, sexede computer hardware. Hvis du er en ejer af den oprindelige model, du ved, at det ikke var daske i design afdelingen, men den seneste iteration tager det til en hel andet sted. Det første du skal nok mærke til det IPAD 2 er, at det er tynd – utroligt tynd. På det tykkeste sted er tabletten kun 0,34-inches (i forhold til første IPAD en halv tomme af omkreds). Enheden er en smule kortere end den tidligere model (på 9,5-inches høj), men også lidt mindre (bare 7,3-inches kontra IPAD 7,47-inches). Det ser ud og føles utrolig glat, når du holder den. Som Steve Jobs påpegede ved lanceringen af ​​kampagnen, at enheden er tyndere end den forbavsende tynde iPhone 4 – noget af en præstation i betragtning af hvad der er pakket inde i skifer. Selvfølgelig er det stadig ikke ligefrem let, vejer ved 1,33 pounds (eller 1,34 / 1,35 for 3G-modeller), bare et hår henhold til den oprindelige er en og en halv pounds. Som med den tidligere version, er den forreste af enheden alle skærmen, med undtagelse af en bezel (som fremstår en smule mindre bred end den ene på den første model), og et hjem knap i bunden af ​​skærmen. Den IPAD 2 omfatter tilføjer et kamera modsatte fra det knap øverst på enheden, men den lille prik er næppe mærkbar. Omkring tilbage er der de velkendte, glat aluminium af den tidligere version (det føles lidt blødere her), en lille, punkteret højttaler gitter på nederste venstre, et kamera på den øverste venstre, og afhængigt af hvilken model du får, 3G antenne langs den øverste ryg. Den mængde knapper og mute / rotere kontakt sidde på bageste venstre side af enheden, mens du er på rette finder du Micro SIM-slot (på 3G versioner). En standard 30-pin dock-stik er langs bunden, mens toppen afslører en power / sleep-knappen i øverste højre side, og et 3,5 mm stik til hovedtelefoner på venstre. Alle temmelig standard forretning for en IPAD, men smart sat sammen på denne lille ramme. Enheden kan leveres med enten en hvid eller sort falsen – vi gennemgået den hvide model. I alt er det en utrolig smuk og slank pakke. Billeder ikke helt gøre det IPAD 2 retfærdighed – det føles virkelig, virkelig godt ud i dine hænder. Ikke alene opførelse giver det en følelse af heft og permanens, men den tynde profil kombineret med den nye, forsænkede kanter gør du holder telefonen en ægte glæde. Apple er kendt for sit industrielt design, og de gjorde ikke bare tygge landskab her, IPAD 2 er smukt og eftertænksomt udformet.[/learn_more]
Tagged med:
 • hvad kan en ipad 2
 • iPad eller ipad2
 • hvilken ipad er bedst
 • er ipad 2 pengene værd
 • ipad 1 plader stik
 • rabatbyen dk

One thought on “Er iPad 2 bedre end iPad?

 1. Selvfølgelig er der en mærkbar forskel på iPad 1 og iPad 2. Men du må jo kigge grundlæggende på, hvilke behov, du har.

  Er det vigtigt for dig, at der er kamera på begge sider, at skærmen er skarpere, at selve iPad’en er hurtigere og at den er lettere og tyndere at rende rundt med under armen?

  Hvis svaret er ja, så skal du vælge en iPad 2. Er svaret nej, så vælg en iPad 1, som du samtidig kan købe små 2.000 kroner billigere end 2’eren.

  Så kan du altid opgradere til en nyere model, hvis du skulle blive endnu mere forelsket i dette herlige stykke elektronik.

  Læs om iPad 1 og iPad 2, og se priser fra nogle af de danske webshops her:
  http://www.rabatbyen.dk/prisoversigter-billig-ipad-64-gb/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *