Gratis kontaktlinser hvordan?

Har du hørt om, at det er muligt at få gratis kontaktlinser hos Synoptik? Altså at prøve dem gratis selvfølgelig? Det er faktisk sandt! Du kan båd efå en gratis synsprøve og prøve at gå med kontaktlinser, uden at det koster dig noget. Det er simpelthen gratis kontaktlinser på prøve!

Du skal bare bestille en tid online – og så selvfølgelig møde op i den lokale Synoptik på det aftalte tidspunkt. Det gør du ved at klikke herunder:

[button link=”http://partner.smartresponse-media.com/z/42686/CD1433/” newwindow=”yes”] Gratis kontaktlinser – klik her[/button]

 

 

Gratis synsprøve og kontaktlinser

Prøv det!

[learn_more caption=”Mere”] Her er mange forskelle mellem briller og kontaktlinser, men der er visse ligheder, også: Begge kræver omhyggelig håndtering og rengøring. Briller skal sprøjtes og tørres flere gange om dagen, mens kontakter nødvendigvis varierende grader af pleje, afhængig af typen. GP kontaktlinser er særligt hurtige og nemme at rengøre. Begge kan korrigere bygningsfejl. En uregelmæssig hornhinde form, som fordrejer vision, bygningsfejl er noget, som mange mennesker tror kun briller kan korrigere. Men GP kontakter gøre et fremragende stykke arbejde for at korrigere bygningsfejl. Begge er overkommelige. Når man tænker på at du bærer briller eller kontaktlinser hver eneste dag af dit liv, det beløb, du bruger på dem er langt mindre end for enhver anden vare i din garderobe. I betragtning af hvor vigtige de er for kvaliteten af dit liv, de er uvurderlige. Siden briller har få, om nogen, fordel i forhold til kontaktlinser, kan du vælge at smide dit væk! Men hvis du stadig uafklaret om, hvilken vision er bedst for dig, taler det over med din optiker.[/learn_more]

 

Tagged med:
  • gratis kontaktlinser
  • prøv kontaktlinser gratis

3 thoughts on “Gratis kontaktlinser hvordan?

  1. Hvis man er træt af kontaktlinser eller briller, kan man jo overveje en lasik øjenlaser operation. Så er det slut med at bruge både kontaktlinser og briller.

  2. Jeg kan da lige tilføje, at kontaktlinser faktisk slet ikke er så svære at vænne sig til, som mange går rundt og tror. Hvis man blot får de rigtige kontaktlinser – for eksempel hos Synoptik – er det nemt at bruge.

  3. Det er en virkelig smart ting, og kontaktlinser er bestemt det æstetisk kønneste i min optik (no pun intended) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *