Hvad er bedst af Mac og PC?

Hej! Jeg skal snart ud at købe en ny computer. Men jeg er i tvivl om hvad jeg skal købe! Skal jeg købe en Mac eller skal jeg købe en almindelig PC? Jeg skal arbejde med tekstbehandling og billeder og sikkert også redigere noget video til Youtube af og til. Det er vigtigt for mig, at min nye computer er driftsikker og nem at installere nye programmer på. Så hvad skal det være – Mac eller PC?

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.hvodden.dk/wp-content/uploads/girl.jpg[/author_image] [author_info]Spørgsmålet om Mac eller PC er stillet af Julie fra Højslev ved Skive.[/author_info] [/author]

 

 

 

 

Tagged med:
  • hvad er bedst mac eller pc
  • mac eller pc 2011
  • hvad er bedst pc eller mac
  • hvilken mac er bedst
  • mac eller almendelig pc

2 thoughts on “Hvad er bedst af Mac og PC?

  1. Jeg skiftede fra PC til Mac for et års tid siden, og jeg har aldrig fortrudt det. Der er aldrig nogen problemer, og den crasher aldrig. Jeg vil klart anbefale dig en Mac – især fordi du også skal arbejde med billeder og video.

  2. Jeg skiftede fra PC til Mac i starten af året og jeg har heller ikke fortrudt det! Mac fungere overraskende godt og når man først har fået sat sig ind i forskellene og de mange smarte funktioner, så bliver det svært at skifte tilbage.

    Men hvorfor skulle man også det? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *