Hvem er Markela Dedopoulos?

Lars fra Skærbæk spørger: “Kan I fortælle mig, hvem Markela Dedopoulos er? Jeg er stødt på hendes navn nogle gange på det seneste, men udover at hub er uddannet journalist, ved jeg ikke, hvem hun er. Kan I hjælpe?”

Det kan vi da! Her på hvodden.dk kan vi finde svar på selv de mest tricky spørgsmål, men spørgsmålet om hvem Markela Dedopoulos er, var nu ikke spor vanskeligt.

Opdateret 5. oktober 2012:

Markela Dedopoulos er den 1. oktober 2012 tiltrådt en ny stilling som Vice President, Corporate Communications & Marketing i koncernen Haldor Topsøe. Markela er altså IKKE længere ansat i Danfoss. Læs mere om Markela og hendes nye job her: Markela Dedopoulos rykker

Præsentation af Markela Dedopoulos

I setdet for at skrive en masse om, hvem hun er her, vil vi stedet forsyne dig med en række links, der fortæller om, hvem Markela er – og der er vist ingen tvivl om, at hun er en af erhvervslivets “tunge” kvinder:

[box type=”bio”] Markela Dedopoulos kommer fra en stilling som Global Director for kommunikationsafdelingen i Vestas Technology R&D. Tidligere har hun blandt andet arbejdet i syv år for Novo Nordisk og været kommunikationschef for Arriva.[/box]

Markela Dedopoulos - VP i Haldor Topsøe

Vi håber, at det besvarer dit spørgsmål, Lars?

Tagged med:
  • markela dedopoulos

One thought on “Hvem er Markela Dedopoulos?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *