Hvilket hotel i København?

Spørgsmålet går på, hvilket hotel i København der yder den bedste service til den bedste pris? Vi har modtaget et svar, der vist nok forklarer det udmærket her:

Mine to brødre bor i Norge, vi ser ikke hinanden ret tit men har en tradition med at mødes i København tre dage hver sommer. Vi indlogerer os på det samme billigt hotel i København hvert år, og når vi har nydt morgenmaden, træder vi lige ud i centrum og oplever byens puls.

Mine brødre begynder som regel dagen med en løbetur rundt om søerne, mens jeg går i bad, ser tv på hotelværelset eller drikker en ekstra kop kaffe i morgenmadsrestauranten og får en hyggelig sludder med tjenerne.

Tjenerne fortalte, at selv om det ikke er et luksushotel, vi bor på, så er det et populært hotel, og der er rift om værelserne. Deres chef, fortalte de, havde et ønske om, at hotellet skulle være gæsternes andet hjem. Jeg kunne fint følge dem, for uanset hvilke behov og ønsker, vi har haft gennem årene, er vi blevet hjulpet og serviceret.

Jeg kan specielt huske et år, hvor jeg en sen aften fik et migræneanfald, mine brødre ville kontakte vagtlægen, men jeg vidste, at hvis jeg kunne få noget vand og tørt brød samt et par smertestillende tabletter, ville anfaldet fortage sig og jeg ville være frisk næste morgen.

Midt om natten fik receptionisten skaffet tørt brød, piller og vand, og næste morgen stod personalet nærmest i kø uden for min dør for at se, hvordan jeg havde det. Det lunede og gav mig en følelse af, at vi mennesker bekymrer os om hinanden. Der er mange hoteller i København, men dette her er ubetinget det bedste.

2 thoughts on “Hvilket hotel i København?

  1. Vi har lige boet på Hotel Brøchner og oplevede en udsøgt betjening og service.
    Vi havde et par spørgsmål omkring nogle teaterbilletter og de var meget flinke til at hjælpe os.

  2. Sidste sommer indlogerede vi os på Adina Apartment Hotel og det var en meget positiv oplevelse. Serviceniveauet var højt og de var meget behjælpelige med alt fra at anbefale os et godt sted at tage ud at spise til hjælp med at guide os hen til de steder vi havde besluttet at besøge hjemme fra. Det er godt nok et 4-stjernet hotel, men her fra får det 5!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *