Hvor køber man kondomer på nettet?

Jeg har fået mig en kæreste, og nu vil jeg gerne gå i seng med hende. Jeg vil selvfølgelig bruge kondom, men problemet er, at det er min far, der er købmand her i den lille by, hvor jeg bor. Jeg vil ikke stå nede i butikken og købe kondomer. Så var det jeg tænkte, at jeg måske kan købe kondomer på nettet i stedet for? Er der nogen, der har et godt tip til, hvor det er bedst at købe kondomer?

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.hvodden.dk/wp-content/uploads/man.jpg[/author_image] [author_info]Spørgsmålet kommer fra “Kasper” som gerne vil være anonym af indlysende årsager. Han ønsker ikke, at hans far skal vide, at han køber kondomer.[/author_info] [/author] [learn_more caption=”Forklaring”] Et kondom blokerer sædceller i at komme i kontakt med indersiden af ​​skeden, hvor den kunne nå et æg. (Hvis sæd når et æg, kan graviditet resultat.) Et kondom forhindrer også sygdomsfremkaldende stoffer i at sprede fra en person til en anden. Indtil for nylig var kondomet kun bruges af mænd. En kvindelig kondom er nu tilgængelig. Den mandlige kondom er et tyndt dække, der passer over en mands penis. Kondomer er lavet af: Dyrehud Latex gummi Polyuretan For den bedste beskyttelse, skal kondomet sættes på, før penis kommer i kontakt med eller ind i vagina (fordi præ-ejakulation væsker bære både sæd og sygdom). Tag kondomet forsigtigt lige efter ejakulation, så ingen sæd siver ud.[/learn_more]

 

Tagged med:
 • hvor skal jeg købe mine kondomer
 • hvor skal man købe amoxicillin loc:DK
 • køb sæd på nettet anonymt

10 thoughts on “Hvor køber man kondomer på nettet?

 1. Det har jeg bestemt. På Kondomaten kan du få alverdens kondomer og dine kondomer bliver sendt både portofrit og helt anonymt.
  -Og en meget fornuftig beslutning at vælge at bruge kondom.

 2. Jeg synes det er godt, at man kan købe kondomer på nettet. Det er vigtigt, at de unge beskytter sig mod både sygdomme og uønsket graviditet!

 3. Jeg kan bestemt anbefale gummihat.dk, da de er billigere end ovenstående. Du kan bare google kondomer, så får du et stort udvalg af de forskellige sider der findes.

 4. Jeg har købt hos begge af dem og jeg foretrækker klart Kondomaten. De leverer hurtigt og har en kanons service.

 5. Jeg har også købt hos kondomaten og gummihat.
  Begge er super fine og fik mine kondomer med det samme.

  Men da jeg er studerende så skal mine kondomer være så billige som muligt og jeg så at man på kondomerfordig.dk kunne få protex helt vildt billigt. Har normalt brugt rfsu, men er protex lige så gode ?

 6. Jeg har lige købt kondomer på http://www.kondomerfordig.dk og jeg synes de var noget billiger end i butik og har også meget forskelligt. Det er meget godt og selvfølgelig annonymt og alt det der. Jeg er ikke så glad for at købe kondomer i butikker.

 7. Jeg vil også sige at http://www.kondomerfordig.dk er et godt sted at handle.
  Har lige modtaget min pakke efter at have været forbi denne side og set hvad folk havde svaret.

  Jeg er ihvertfald tilfreds!

  Måske skulle jeg prøve en af de andre steder næste gang jeg skal handle 🙂

 8. Rigtig godt spørgsmål. Der er mange der er ikke er klar over det, men kondomer kan jo, som Morten skriver, købes på nettet. Man får som regel kondomerne diskret leveret, så det er ikke noget andre ligger mærke til. Hos GoCondom bliver alle henvendelser taget seriøst, og det er nemt at få hjælp til at finde det rette kondom.

  – Og rigtig godt valg at bruge kondom. Det er absolut den mest sikre og bedste prævention, mod både kønssygdomme og graviditet.

 9. Nu siger Morten godt nok, at man skal købe sine kondomer hos http://www.kondomaten.dk/ , og det er jeg som konkurrent til ham sjovt nok uenig i.

  Jo, hvis du kun køber en enkelt pakke, så er det billigere at handle hos Morten end hos mig på http://ekondom.dk/ , men så snart du køber 2 pakker får du også gratis fragt hos mig, og jeg har generelt lavere priser.

  Så overvej det lige en ekstra gang inden du bestiller hos Morten! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *