Hvordan bliver jeg lige så rig som Martin Thorborg?

Jeg vil gerne vide hvad som at der skal til for at blive rig i en fart. Specielt vil jeg gerne vide hvordan at jeg kan blive lige så rig som ham der Martin Thorborg der solgte Jubii for nogle år siden. Hvordan kan jeg starte en virksomhed som jeg så kan sælge igen nogle år senere og [tooltip text=”Tjene mange penge”]score kassen[/tooltip]? Alle svar er meget velkomne! Med venlig hilsen fra Hans.

[author] [author_image timthumb=’on’]http://www.hvodden.dk/wp-content/uploads/man.jpg[/author_image] [author_info]Spørgsmålet er stillet af Hans fra Aalborg, der er på vej til at blive selvstændig og som har masser af ambitioner om at blive rig.[/author_info] [/author] [learn_more caption=”Hvem er Martin Thorborg?”] Martin Thorborg er en dansk forretningsmand, der mest er kendt for at have startet internetportalen Jubii og siden solgt den til Lycos. I dag driver Martin Thorborg også Amino, der er et forum for iværksættere. Han er også medejer af Spamfighter, der sælger bl.a. antivirus til computere. Martin Thorborg bor i dag i Florida sammen med sin kone og parrets to børn.[/learn_more]
Tagged med:
 • hvordan bliver man rig
 • martin thorborg kone
 • hvem er martin thorborg
 • hvordan bliver jeg rig
 • hvordan bliver man rig i en fart
 • martin thorborg rig

5 thoughts on “Hvordan bliver jeg lige så rig som Martin Thorborg?

 1. Det er nemt: Find på noget smart og sælg det til overpris.

 2. Det er nok den simple løsning. Men overvej hvad du brænder for, hvad du har lyst til at sælge eller producere. Hvis interessen og passionen er til stede for et produkt bliver det nemmere at give gas salgsmæssigt.

 3. Tja, køb en iPhone, løb en tur, optag en videostump hvor du er råber bandeord, upload den på youtube – så er den vist hjemme 😉

  Alternativt få nogle gode ideer og arbejd så røven ud af bukserne for at realisere dem.

 4. Hejsa,
  Det handler meget om at skabe værdi. Martin Thorborg har mange selskaber, der hver især skaber værdi for deres kunder. Tag Amino som er guld værd for den mindre erhvervsdrivende. Vores lille firma http://coolwatch.dk/ har i den grad haft glæde af Amino og de mange hjælpsomme folk derinde. Du kan desuden finde videoer med Martin T. hvor han fortæller hvad og hvordan han gør – samt at man skal være tålmodig :-).

 5. Jeg har også haft stor glæde af Amino, samt at følge ham på Twitter hvor han nogen gange kommer med nogle guldkorn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *