Hvordan bliver man model?

Det er et meget stillet spørgsmål: Hvordan bliver jeg model? Og med god grund egentlig – for mange piger drømmer om at blive fotomodel. Faktisk er det også en drøm, en del drenge går rundt med.

Hvem har et godt svar på, hvordan man bliver model?

[learn_more caption=”Mere”] Rigtig mange vil være modeller, den glamourøse livsstil, vi ser mere og mere i fjernsynet, sætter drømmene i gang hos os. Hvis man går med modeldrømmen i maven og godt kunne tænke sig at forsøge sig lidt i denne til tider hårde, men absolut spændende verden, er der nok et par ting, man skal tage op til overvejelse, inden man kaster sig ud i det. Det hele starter med dine forældres accept, hvis du er under 18 år. Det kan selvfølgelig være ligetil, hvis du er myndig, men jeg ville dog alligevel fortælle de nærmeste om mine planer. Baglandet skal være i orden, inden du går i gang. Overvejer du at arbejde som professionel fotomodel, er der en række forudsætninger som kræves opfyldt. (læs mere under; Tips til modelkarrieren) · Du skal være over 15 år · Du skal være minimum 1.73 cm · Du skal bruge størrelse 36-38 i tøj Grunden til at der stilles så strenge krav til højde og størrelse er, at prøvekollektionerne ofte bliver syet i disse mål. Samtidig er det vigtigt for harmonien i de billeder der bliver taget, at modellerne har samme højde og størrelse. Det er de færreste teenagepiger der har model-mål og derfor forsøger mange, i håbet om en karriere, at gå på slankekure for at opfylde de strenge krav. Det er derfor vigtigt at understrege at slankekure er både usunde og farlige og kan få katastrofale følger, især hvis din krop endnu ikke er færdigudviklet.[/learn_more]
Tagged med:
 • hvordan bliver man model
 • hvordan bliver jeg model
 • hvordan bliver man fotomodel
 • Www Fotomodel man
 • hvordan kan man blive foto model
 • fotomodel hvad skal man tage højde for
 • fotomodel højde
 • hvordan bliver jeg fotomodel

One thought on “Hvordan bliver man model?

 1. Der er faktisk ikke så forfærdelig meget, man selv kan gøre for at blive model. Målene er ganske rigtigt stort set ufravigelige, og der er simpelthen ikke ret mange, der opfylder dem.

  Når det er sagt, kan man dog øge sine chancer noget ved at tage gode og vellignende billeder, man kan vise til de forskellige modelbureauer.

  Ellers er det vigtigste faktisk at gøre sig klart, hvordan modelverdenen er skruet sammen. Det kommer tit som et chok for nye modeller, så det er vigtigt for både modellen og hendes forældre at have gjort sig klart, hvad modellen i givet fald går ind til.

  Det er også en god ide at tage en snak med et par modelbureauer for at høre om deres krav og forventninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *