Hvordan får jeg hvide tænder uden at skade mine tænder?


[button link=”http://tracking.iqmedier.dk/Tracking/Click/34345/4496″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] GRATIS sæt til tandblegning her[/button]

 

 

 

Fra Laila i Odense har vi fået dette spørgsmål: Hvordan får jeg hvide tænder? Er det farligt at få lavet en tandblegning? Kan det ødelægge emaljen på mine tænder?
Jeg ryger ikke, og jeg drikker ikke ret meget kaffe eller te, men alligevel er mine tænder ret gule, og jeg er faktisk lidt ked af dem. er der nogen, der kan fortælle mig lidt om tandblegning og hvordan man gør? Eller skal jeg til tandlæge for at få en tandblegning?

[learn_more caption=”Mere om at blege tænder”] Der er mange metoder til at blege tænder: blegning strips, blegning pen, blegning gel, laser blegning, og naturlige blegning. Tandproteser kan også være hvide med protese rengøringsassistenter Traditionelt, at-home tandblegning indebærer anvendelse blegning gel til tænderne med tynde vagt bakker. At-hjem tandblegning kan også gøres ved at anvende små strimler, der går over fortænderne. Oxiderende stoffer såsom carbamidperoxid bruges til at lysne skyggen af tanden.

De oxiderende agent penetrerer porøsiteter i stang-lignende krystalstruktur af emalje og oxiderer interprismatic pletter indlån over en periode, er den dentin lag, der ligger under emaljen, også bleget. Power blegning bruger lys energi til at fremskynde processen med blegning i en tandklinik. Virkningerne af blegning kan vare i flere måneder, men kan variere afhængigt af patientens livsstil. Faktorer, der sænker tandblegning omfatte rygning og indtagelse af mørk farvede væsker som kaffe, te og rødvin. Intern farvning af dentin kan misfarve tænderne indefra og ud. Intern blegning kan afhjælpe dette. Hvis tunge farvning eller tetracyklin skaden er til stede på en patients tænder, og tandblegning er ineffektiv, er der andre metoder til blegning af tænderne.

Limning, når en tynd belægning af komposit materiale er anvendt på forsiden af ​​en persons tænder og derefter helbredes med et blåt lys kan udføres for at skjule farvning. En finér kan også maskere tand misfarvning.[/learn_more]

Tagged med:
 • er tandblegning skadeligt
 • tandblegning skadeligt
 • tandblegning farligt
 • hvide tænder uden at skade dem

3 thoughts on “Hvordan får jeg hvide tænder uden at skade mine tænder?

 1. Der er meget information om blegning af tænder, som man kan indhente på nettet.

  Men ganske kort så kan tandblegning foregå enten på selve klinikken (klinisk blegning- på ca. 1 time), eller også kan man få blegeskinner og blegegel med hjem til hjemmeblegning (hvor blegningen kontrolleres ugentligt hos tandlægen).
  For mere info,priser mm. kan du besøge denne hjemmeside: http://www.hvidovre-tk.dk

 2. Kære Laila

  Hvis du fortsat har spørgsmål angående tandblegning, bør du kontakte Tandlæger Kamilla Kragh og Anne Mette Haj Rughave (kraghrughave.dk/). Det er en tandlæge placeret på Frederiksberg, som har stor erfaring inden for området.

  Håber det kan hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *