Hvordan får man større bryster?

Større bryster – brystforstørrelse og hvad det nu ellers kaldes. Det er populært, og vi får faktisk et hav af spørgsmål om, hvordan man får større bryster. Derfor har vi kigget lidt nærmere på mulighederne.

Større bryster med operation

Lad os kaste os lige ud i en video med en pige, der får en brystoperation, så hun får meget større bryster – inkl. før og efter billeder af hendes bryster:

Brystløft

Er brystet blevet slapt eller hænger det efter endt amning, men er du i øvrigt tilfreds med størrelsen, kan et brystløft være en idé.

Større bryster uden operation

Det eneste, der skal til for at få fyldigere bryster, er en injektion. 30.000 fladbrystede japanere har allerede fået forstørret barmen med den nye teknologi, der kaldes Macrolane. Den går ud på at sprøjte en lille smule gele ind under huden under hvert bryst med en kanyle. Indgrebet tager omkring 45 minutter, og man behøver ikke lægge sig syg fra arbejde for at komme sig oven på en operation.

[box type=”info”] Silikoneimplantater er det mest populære valg blandt danske kvinder, fordi de føles mest naturlige. Tidligere var silikonen flydende og kunne derfor flyde ud i kroppen, hvis implantatet revnede. Nu kan man få implantater, hvor geléen er så fast, at den ikke kan sive ud, selvom skallen skulle revne. Til gengæld føles implantaterne lidt fastere og kræver et større snit, når de skal lægges ind.

Saltvandsimplantater føles ikke så naturlige at røre ved som silikoneimplantater. De er mere faste og hårde og folder eller rynker oftere, men lægges de bag brystmusklen, er forskellen minimal. Til gengæld er de nemmere at skifte, og de skygger ikke så meget, hvis man skal have foretaget en mammografi (screening for brystkræft). De føles også mere naturligt varme. Det siges også, at saltvandsimplantater ofte giver en mere naturlig brystfacon med fylde og runding under brystvorten. Hvis et saltvandsimplantat går i stykker, udskilles saltvandet med urinen, hvilket er helt ufarligt. Og nej, saltvandsimplantater skvulper ikke – implantatet er helt fyldt med saltvand, og der skal være luft til stede, før det kan skvulpe, så det er en myte.

Silikone og saltvand (dobbeltlumen implantater) Der findes også et implantat, som består af en silikonekerne i en saltvandspose. Uden om disse er en 3-lags hinde, endnu et lag saltvand og yderst endnu en beskyttende 3-lags hinde. Det betyder, at går der hul i den yderste hinde, vil der kun flyde ufarligt saltvand ud. Går der hul i den inderste hinde, vil silikonen kun komme ud i saltvandslaget. Og ingen af delene har betydning for størrelsen. Kun hvis der helt usædvanligt skulle gå hul i begge hinder, kan silikonen kommer ud, og derfor mener mange plastikkirurger, at disse implantater er de sikreste mod silikoneudsivning.

Tidligere kunne man også få implantater med sojaolie lagt ind i brysterne. De blev dog aldrig godkendt til brug i USA, og i Danmark blev de forbudt i 1999, hvor man samtidig anbefalede kvinder med sojaimplantater at få dem fjernet hurtigst muligt. Undersøgelser tydede nemlig på, at de kunne være kræftfremkaldende og give ændringer i arveegenskaber på fostre. Kilde [/box]

Generelt om skønhedsoperationer kan siges, at det er en beslutning, der skal overvejes nøje.

 

 

Tagged med:
 • hvordan får man større bryster
 • dobbeltlumen Bryst
 • Hvordan du får en pige til at sprøjte video
 • hvordan får man en pige til at sprøjte
 • hvordan for man større bryster
 • kan man sprøjte sig til fastere bryster
 • større bryster hvordan efter amning

4 thoughts on “Hvordan får man større bryster?

 1. Men den mest sikre metode til at forøge sit brystmål uden operation er nu engang at tage på. Ved en forøgelse af fedtlaget på kroppen, vil en vis del sætte sig i brysterne også.

  (Og det modsatte gælder jo også. Render man og taber sig, vil brysterne altså også blive mindre. Husk lige det, piger).

 2. kan jeg få lavet bryster selv om jeg 16? & hvis ikke kan jeg så i udlandet? og hvad nu hvis mine forældre gerne vil skriver under for jeg får det lavet?

 3. Er I klar over, at jeres annoncer lægger sig ind over jeres tekster, så man ikke kan læse, hvad der står?

  1. Hej Jimmy
   Ja på meget små skærme er det tilfældet. Men så er det jo godt, at du har et tydeligt rødt kryds, du kan klikke på, så annoncerne i venstre side forsvinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *