Hvordan finder jeg en kæreste?

Hvordan vil du beskrive den ideelle pige af dine drømme? “Oh, har hun nødt til at være smuk med en flot figur, har en sød og sexet stemme, munter, blid, hensynsfuld, godhjertet, forstående, uafhængig, deler mine interesser og meget mere.

OK, det er nok. Tror du sådan en perfekt person reelt eksisterer? Måske. Men du må indse, at du måske er nødt til at dæmpe dine forventninger med henblik på at finde en partner. Men hvis du fokuserer på, hvad der er vigtigst for dig, vil du sandsynligvis finde nogen, der vil gøre dig glad.

Tænk over, hvad du virkelig ønsker. Er du på udkig efter nogen til en date eller til at gifte sig med på dette tidspunkt i dit liv? Disse partnere kan have meget forskellige kvaliteter. Især synes fornøjelser og eventyr at gå med dating, mens modenhed, stabilitet og ærlighed gå med ægteskab.

Undersøg de mennesker, du elsker at hænge ud med, og de ​​relationer, der giver dig den mest glæde og tilfredshed

Tænk på et forhold som en langsigtet investering snarere end et spil. Det er noget, som både du bliver nødt til at virkelig tænke igennem og planlægge. Dette skulle hjælpe dig til at tage din partner mere alvorligt.

Men hjælper det her dig med svaret på spørgsmålet: Hvordan finder jeg en kæreste?

Næ – jeg tror ikke, du finder en kæreste nemmere på denne måde. Men du kan jo skrive dine bedste forslag til at finde en kæreste her – så kan andre også få glæde af dem.

Tagged med:
 • hvordan finder jeg en kæreste
 • hvordan møder man sin kæreste

4 thoughts on “Hvordan finder jeg en kæreste?

 1. Dét at finde en kæreste kan for mange mennesker være en svær opgave. Specielt når hele vennekredsen begynder at bestå af par, og man er den eneste single tilbage.

  Nogle tror at en kæreste er noget, man kun kan finde en byen. De fleste vil dog opleve, at møder man en person i byen med henblik på at blive kærester, er der sjældent enighed omkring dette – måske personen bare var til et one-night-stand?

  Derfor kan det nogle gange være interessant at vende blikket mod online datingsider, der netop har til formål at formidle kontakten mellem kærestesøgende singler. Du ved, at de andre profiler herinde, er ude på det samme som dig, og slipper for at spilde tid på ikke-singler. Du kan på forhånd få afstemt forventningerne omkring et forhold, før du møder vedkomne i virkeligheden, og du kan udnytte at du kan date når og hvor du vil – uanset om det er kl. 4 om natten via din iPhone.

  De fleste datingsider er gratis eller koster ikke ret meget. Betalingssiderne har typisk nogle flere funktioner og mere professionelle services såsom support. De fleste sider er gratis at oprette sig på og se profiler, og du skal først betale når du vil i kontakt med andre profiler.

  Efterhånden skabes mere end hvert 4. kærestepar gennem online dating sider, så det er bestemt ikke et tabu at date på nettet, som det måske var for 10 år tilbage.

 2. Ja, med kæresteparrenes mærkedag (valentinsdag) lige om hjørnet er det da et meget oplagt spørgsmål, for en valentines dinner er nu bare hyggeligst når man er to…

  Jeg tror det handler om at være åben og se hver dag som en mulighed for at finde en kæreste… Det kan være hun går forbi dig nu på gaden, sidder ved siden af dig i bussen, står foran dig i køen i Netto eller står i kantinen på dit arbejde (skift selv hende ud med ham, hvis du er pige/kvinde).

  Og så husk, man kan komme langt med et smil og et simpelt ”hej”…sværere behøver det egentlig ikke at være.

 3. Jeg er helt enig i netdate’s kommentar!

  Utrolig mange forhold i dag starter på nettet. Når du skal vælge hvilken datingside det er du ønsker at bruge til at finde den eneste ene er der efterhånden ikke den gruppe, der ikke har sin egen side.
  Om så du har en trebenet pekingeser-hvalp med rabies er der en dating-side specielt udformet til præcis dig.

  Mit råd er helt klart at holde lidt igen med kræsenheden. Find en datingside med masser af medlemmer, hvor målgruppen ikke er for smal og fald i snak med folk!
  Du vil blive overrasket over hvor meget I har til fælles også selv om de måske ikke har den førnævnte pekingeser-hvalp 🙂

  Held og lykke!

 4. er helt enig med netdate. ikke vær så kræsen, så er der større chancefor at finde dig en kæreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *