Hvordan fungerer catering?

Spørgsmålet om hvordan catering fungerer, ja det er faktisk ganske enkelt at besvare. Catering betyder egentlig at “sørge for”, og i ordets bredeste forstand bruges catering om at sørge for mad m.m. til for eksempel fester. Mange forbinder catering med maden alene, men faktisk kan det også omhandle både borde, stole, bestik, udsmykning og meget mere.

Der er i Danmark et væld af små og store cateringfirmaer, og mange har specialiseret sig i særlige etniske retter – andre i mere “lette” anretninger. Et eksempel på lette anretninger med sandwich og den slags er firmaet Sunset Boulevard.

Nogle tror fejlagtigt, at catering altid er mad af en mere simpel slags, og at kvaliteten af catering mad ikke kan stå mål med gode restauranters mad. Det er faktisk helt forkert.

Gourmet catering – Gastronomi

Der er cateringfirmaer, der har valgt at satse på en særdeles høj kvalitet og faktisk leverer reelle madoplevelser. En af de mest kendte eksponenter for denne trend er Skov og Stubbs Gastronomi ved Aarhus. De er bestemt blandt de mest anerkendte. Naturligvis ikke billigst – for at skabe direkte eksorbitante madoplevelser kan altså ikke gøres med mindre end de bedste råvarer og en særlig kærlighed til mad.

[box type=”info”] Du kan læse mere om Skov & Stubbs Catering her:

Skov og Stubbs på Mangospot

S & S Gastronomi på Facebook

[/box]

God appetit!

2 thoughts on “Hvordan fungerer catering?

  1. Helt enig! Catering er bestemt ikke ensbetydende med kedelig eller dårlig mad. Jeg har f.eks. de sidste 3 år fået årets nytårsmenu leveret udefra da der i hvert fald i København er et stort udbud af Gourmet catering.

  2. Man skal bare passe på med ikke kun at vælge på baggrund af prisen. Jeg fik en gang noget helt forfærdliget mad til et bryllup. Ingen ting passede sammen og noget af kødet var ikke engang gennemstegt. Det var virkeligt synd for brudeparet som jo havde glædet sig til at få et minde for livet. I stedet bliver det husket for brylluppet med det dårlige mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *