Hvordan spiller man banjo?

Det her er nok et af de lidt sjovere spørgsmål, vi har fået i den tid, vi har drevet stedet her. Det handler om musik og musikinstrumenter denne gang:

[box] Hvordan spiller man på en banjo? Og kan man få et keyboard til at lyde som en ægte banjo?[/box]

Lad os tage dem et af gangen. At spilel på banjo er i bund og grund som at spille på et hvilket som helst andet strengeinstrument. Der findes faktisk flere i Danmark, der underviser i aspille på banjo, og der er en udmærket hjemmeside, hvor du kan søge efter undervisere i banjo: Klik her

Faktisk er der noget yderst hyggeligt over lyden af en banjo, og mange forbinder faktisk også instrumentet med lejrbålsstemning – det stammer sikkert fra cowboyfilm, hvor der ofte blev spillet banjo til bålet om aftenen. I øvrigt har den navnkundige musiker Leonard Cohen for ikke så længe siden udgivet et nummer, der faktisk hedder “Banjo”.

http://www.youtube.com/watch?v=4UXmo5hBYgY

Hvis du er interesseret i at købe en banjo, kan du klikke her

Så er der lige det med, om et keyboard kan lyde som en banjo? Vi antager, at du med et keyboard (som disse) mener synthesizer? Og ja – der findes absolut mere eksklusive synthesizers, der kan lyde så ægte som en banjo, at kun et yderst trænet øre kan høre forskellen.

Vi håber at det var svar på dine spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *