Menu Luk

Musikinstrumenter hvor og hvordan?

[box] Ingrid fra Hvide Sande spørger os: “Jeg har en stor familie, der elsker musik. Og jeg har mange penge. Nu vil jeg give dem alle musikinstrumenter, men hvor køber jeg dem? Der er ingen forretninger med musikinstrumenter i Hvide Sande”.[/box]

Sådan køber du musikinstrumenter

Det kan vi godt se er et problem, og det har vi da heldigvis den helt perfekte løsning på til dig, Ingrid! Det er nemlig så heldigt at der på nettte er rige muligheder for at købe alle de forskellige musikinstrumenter, du gerne vil give din familie. Og faktisk også mulighed for at købe forskelligt udstyr til musik.

Du er jo online, kan vi se – og derfor vil vi nøjes med at besvare dit spørgsmål med nogle praktiske links til, hvor du bedst og billigst kan købe det, du gerne vil og få det sendt direkte til Hvide Sande eller hvor din familie nu bor:

Det er jo nemt, når du nu kan finde det hele ét sted, Ingrid. Og skulle du have problemer med at få brugt alle dine mange penge, hjælper vi dig skam gerne her på redaktionen med at bruge nogle af dem. Lige her og nu drømmer vi meget om at få en af de smarte Nespresso maskiner, og den må du da meget gerne købe til os som tak for hjælpen 😉

Senest opdateret 04/02/2020 af Ejnar

Tagged med:
  • købe musikinstrumenter på nettet

Andre artikler

3 Comments

  1. Laila

    Ja, der findes heldigvis mange steder på nettet hvor man kan købe musikinstrumenter. Musikhuset Aage Jensen m.m. har også både instrumenter og noder m.m.

  2. Martin

    Når ikke penge er et issue her – så ville jeg helt klart tage en indkøbstur til København. Tage over med familien i en weekend og bruge den til at kigge på instrumenter. Så kan du helt sikkert få dem sendt når du har bestemt sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.