Peter og Amalie – hvem er de?

Peter og Amalie? Vi hører om dem hele tiden, men for pokker da: Hvem er de egentlig? Er Amalie Szigethy noget som helst udover et almindeligt menenske? Ja – det er hun faktisk. Dels er hun godt bygget ( 😉 )og dels er hun så helt ubeskriveligt dum, at det undrer de fleste, at hun overhovedet kan trække vejret ved egen hjælp. Netop hendes helt absurde mangel på intelligens har gjort hende til et hit, for danskerne har elsket at svælge i hendes dumheder for åben skærm. egentlig lidt uværdigt – synes jeg. At Amalie så vistnok er datter af Mark Szigethy, der har en blakket fortid, komme regentlig ikke sagen ved.

Peter Birch er tyren fra Paradise Hotel, der – sådan rent intelligensmæssigt – befinder sig på ca. samme niveau som den små Amalie. Og så er der ellers lagt op til skandaler i lange baner.

[learn_more caption=”Amalie og Peter skandaler”] Kirsten Sparre, der er journalist og forsker i realityjournalistik, efterlyser et ansvar for de to unge menneskers skæbne – Peter og Amalie har udviklet sig mere til figurer end til mennesker af kød og blod. De er figurer, som vi ikke har ondt af – vi smovser dem bare i os og ingen stopper det, lyder ekspertens vurdering. – Når TV3 og Mastiff skaber dem, så har de også et ansvar for at udruste dem til den opmærksomhed, der venter dem, når de kommer sådan i vælten og journalisterne går helt tæt på. Stå frem Især undrer det Kirsten Sparre, at den sidste uges beskyldninger om vold og overgreb er foregået på forsiderne af landets aviser og blade. De to unge tv-stjerner burde have været rådgivet til holde igen med alle detaljer om deres liv, mener hun. Peter og Amalie på Facebook Selvom de to ikke taler sammen, bruger de masser af tid på at skændes alligevel på Facebook. På siden for ‘Amalies Verden’ på Facebook, nærmest spammes der med link, beskyldninger og skænderier mellem de to. Både fans og Amalie og Peter blander sig på siden. Amalie har lagt et link ind fra MSN Starlounge, hvor hun beretter om forholdet, mens Peter har lagt et link ind, hvor han fortæller, at han lægger sag an. Her skriver Amalie at Peter ikke vinder den sag. [/learn_more]

Skal vi ikke bare slå fast, at historien om Peter og Amalie i virkeligheden er den triste historie om to knapt så mentalt veludrustede unge mennesker fra udkanten af samfundet, der nu udstilles i medierne som var det verdensnyheder? Og at hverken Peter eller Amalie er vindere i denne sag – for hvem vil dog nogensinde have et job til mennesker med den opførsel? Eller ønske et forhold til en af dem? Hvad mener du?

 

Tagged med:
  • amalie og peter skandale
  • sandheden om amalie og peter
  • amalie szigethy nøgen
  • amalie og peter
  • amalie skandaler

One thought on “Peter og Amalie – hvem er de?

  1. Jeg er ked af at der er så meget fokus på den slags “TV stjerner”. Nu så jeg heldigvis at DR laver et reality TV program om noget iværksætteri. Det kan man da i det mindste blive inspireret af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *