SOS Børnebyerne SOS Fadder

Bløder dit hjerte også, når du ser børn i nød? Sådan skrev Inga til os forleden og spurgte: “Hvordan bliver jeg SOS-Fadder og fadder til et barn i et u-land?”. Det er ganske enkelt at blive fadder for et barn i et udviklingsland, og selv små beløb kan gøre en kæmpe forskel.

Læs mere om det hele her:

[button link=”http://www.hvodden.dk/go/unicef” type=”big” color=”turquoise”] Støt børn i nød – Se mere her [/button]

Mange af  denne verdens forældreløse små og større børn lever helt alene og i fattigdom uden muligheder for hverken uddannelse, mad på bordet eller en kærlig voksen at læne sig til. Det kan du være med til at ændre.  Som SOS-fadder kan du hjælpe et forældreløst barn for kun 7 kr. om dagen. Du giver barnet et nyt hjem, en familie, lægehjælp og en uddannelse.

 

 

Gør en god gerning og gør verden et smukkere sted! Hjælp forældreløse børn uden hjem, uden mad, uden uddannelse og uden familie. Bliv SOS-fadder!

SOS Børnebyernes to nye ambassadører har i årevis gjort en forskel for danske børn og unge. Nu vil de også gøre en forskel for sårbare og forældreløse børn i resten af verden. ”For 210 kroner kan man være med til at give et forældreløst barn en ny familie, skolegang, lægehjælp og en fremtid. Det er for mange af os en lille investering, som kan gøre en stor forskel i et barns liv,” siger Signe Lindkvist. Læs artiklen her

Også kendte som Søren Pilmark er SOS fadder:

“Det gør os glade at hjælpe andre”

Sådan siger Søren og Susanne Pilmark og fortætter: “Med et fadderskab får man et synligt bevis på, at hjælpen når frem, og at det nytter noget, at man er med til at gøre en forskel i et barns liv. Og så er det meget livsbekræftende og faktisk også hyggeligt at få billeder og beretninger om, hvordan det går med børnene og på den måde følge med i deres liv.”

Tagged med:
  • hvordan får forældreløse et nyt hjem
  • sosfadder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *