Menu Luk

Kompressor til værksted

Morten fra Aalborg skriver: “Jeg er lidt for tyk, og jeg har derfor besluttet at starte et bilværksted, så jeg kan komme i gang med at få lidt muskler, brænde lidt fedt og skabe mig en indtjening der. Men jeg er lidt i tvivl, så derfor spørger jeg jer: Hvilken kompressor er bedst? Og hvor er det godt at købe udrustning til et autorværksted?”

Maskiner til autoværksteder

Vi skriver 2017, og der er slet ingen tvivl om, at langt det meste af det, du får brug for til dit værksted, bedst og billigst købes online! Du skal naturligvis være opmærksom på forholdet mellem kvalitet og pris, men det gælder jo uanset, om du handler online eller hos en gammeldags leverandør.

Hvis vi tager udgangspunkt i, at du køber kvalitet, er det slet ikke urealistisk at kunne spare en 20-25% på dine indkøb, hvis du lægger dem online.

Hvem sælger autolifte, kompressorer m.m.?

Der er faktisk ganske mange virksomheder, der tilbyder udstyr og maskiner til værksteder på nettet, men vi har luret en del på flere af dem, og det leder os til at udstikke en anbefaling til firmaet Nima Lift, der ligger i Billund men sender over hele Danmark. Tag som reference et kig på deres udvalg af professionelle kompressorer: https://www.nimalift.dk/kompressorer.html

Du kan faktisk starte ud med en professionel kompressor til dit værksted for under 6.000 kroner!

De har også værktøj til salg – alt lige fra nogle af de mest lækre topnøglesæt, jeg har set, til værkstedsvogne og meget andet. Tag et kig på dem, Morten!

Bemærk i øvrigt det interessante her, Morten: Endnu en branche, der ellers har været yderst traditionel i deres salgsprocesser er nu også kommet online – og det er noget, der især passer de nye generationer af ejere og indkøbsansvarlige i branchen.

Du kan kontakte Nima Lift her:

 Kløvermarken 117
7190 Billund

Andre artikler