Menu Luk

Billige flybilletter – hvor?

White Commercial Plane Window

“Kære hvodden.dk: Min mand og jeg har besluttet at tage et sabbatår af forskellige årsager, og vi vil rejse en del med udgangspunkt fra Danmark. Vi ønsker at vide, hvor det er nemmest og billigst at finde de rigtigt billige flybilletter, når vi ikke er interesserede i hverken hoteller eller billeje m.m. Kan I mon hjælpe os med at spare lidt på flyrejser der? Kærligst Anna”.

Kære Anna: Det kan du tro, vi gerne vil hjælpe med. Faktisk forholder det sig således, at vi for ganske nylig var involverede i en undersøgelse af netop det marked, så vi har ganske friske data på hånden til den øvelse. Lad os kaste os ud i det:

Billige flybilletter der er nemme at finde

Når vi skal rådgive dig, ser vi på flere kriterier:

  1. Tilbydes reelt billige flybilletter – eller er det standardpriser?
  2. Er det nemt at bruge hjemmesiden?
  3. Ændres priserne afhængigt af dit søgemønster (via cookies)?

De fleste af disse søgemaskiner eller prisportaler tilbyder faktisk, hvad de lover ved første øjekast, men mange har cookies, der regulerer de priser, du ser – og det er ikke særlig artigt i vores øjne. Så er der det med betjeningsvenligheden. Her er det vigtigt, at det hele er overskueligt og nemt at bruge – ikke mindst fra en mobiltelefon. Og det er her, mange falder gennem.

Nu skal vi ikke holde dig på pinebænken længere, Anna. Vi bringer dig her vores bud på, hvor du og din mand med sindsro kan finde de bedste priser til jeres rejseliv:

Den bedste søgemaskine til billetter

Den bedste prisportal for billige flybilletter for jer er: www.rejsepriser.dk

Uanset hvilke destinationer, vi har testet, er de klare vindere med både de billigste flyrejser og den nemmeste betjening. For eksempel fandt vi en besparelse på næsten 300 kroner i forhold til alle andre på flybilletter til Thailand, så hvis I skal den vej, er her et godt bud: http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/

Tilbage er der vel blot at ønske jer en god rejse – eller rejser? Vi er slet ikke misundelige 🙂

 

 

Andre artikler