Conny fra Store Heddinge spørger: Kan man købe ferierejser / charterferie på afbetaling, hvor man kan komme ud at rejse med det samme og så afdrage rejsens pris bagefter?

Vi har forsket lidt i sagen, og det viser sig, at det kan man faktisk! Det er Easy Tours, der tilbyder ferie på afbetaling med op til 72 måneders tilbagebetaling.

Lån til din ferie

Der er  2 gode steder, hvor du kan finde masser af lån til ferie:

 

Hvem kender ikke til at trænge til ferie – og at mangle kontanter til at betale for den lige her og nu? Mange vælger at låne til en ferie hos de mange banker og lånefirmaer, som du også kan benytte via de herover nævnte hjemmesider.

Men nu er der altså et alternativ, hvor du køber din rejse til det feriemål, du har lyst til hos Easy-Tours – og betaler i afdrag over helt op til 72 måneder. Det er altså smart og nemt.

Rejse på afbetaling

Ferie og rejse på kredit / afbetaling hos Easy-Tours er faktisk ikke dyrt. Deres priser på charterrejser er i den lave ende, og når du så lægger fordelen ved at kunne afdrage din ferie oven i, er der jo ikke så meget at betænke sig på, vel? Der er alle de populære rejsemål at finde, og alle sammen hører under ferie på afbetaling. Rigtig god ferie til dig – uden pengeproblemer!

Her fra vil vi ikke moralisere på, om du ønsker at købe en ferie rejse på afbetaling eller spare op først. Mange foretrækker at spare op til ferien, og det er da også fornuftigt nok, men ofte er der så bare andre afbetalingsordninger i økonomien i stedet for. Nogle skifter vaskemaskine og tørretumbler ud kontant og låner så til ferien – andre sparer op til ferien men køber nye hvidevarer på afbetaling. Det ene er ikke værre end det andet.

Kan du klare afdragene, kan du sagtens tillade dig at købe en ferie på kredit – og så nyde den!

 

Tagged med:
  • ferie på afbetaling
  • rejser på afbetaling
  • charterferie på afbetaling
  • ferie på kredit
  • rejser på afbetaling trods rki
  • betale rejse med afbetaling
  • rejser på afdrag
  • ferie med afdrag

Post to Twitter Post to Facebook