Menu Luk

Spare på værktøj?

Johnny er en ung mand med ild i rumpetten, der har startet sit eget firma for et par år siden, og noget har han gjort rigtigt, for i dag er de 7 ansatte udover ham selv. Johnny spørger: “Har I et godt råd til indkøb af værktøj og udstyr til mine folks servicebiler? Jeg synes, jeg bruger en masse tid på det, og grossisten har sgu aldrig åbent, når jeg har tiden”.

Ja, Johnny – det kan vi godt give dig et godt råd om.

Køb værktøj billigt og nemt online

Vi har talt med en selvstændig, der på mange måder minder om dig og din situation, og han har nogle gode råd til dig, som vi iler med at bringe videre:

  • Brug internettets mange muligheder – for eksempel er værktøj billigt på e-vaerktoej.dk
  • Køb ind i god tid – så har du bedre tid til at finde det helt rigtige
  • Sørg for, at dine svende vedligeholder deres værktøj – giv evt. bonus for det

Det er jo gode og solide råd, og vi har tjekket den nævnte butik ud. De har en service, hvor de – hvis du bestiller inden klokken 14 – afsender ordren samme dag. Det betyder, at du i mange tilfælde vil kunne have din bestilling den følgende dag eller i hvert fald dagen efter igen.

En webshop har jo åbent 24 timer i døgnet, og når der er tale om kendte mærker som her, er det jo en nem sag at ordne bestillingerne i ro og mag, når du har tid. Og på nettet er der ingen der ser skævt til dig, fordi du handler i underbukser fra sofaen 🙂

Faktisk blev vi selv så inspirerede, at vi bestilte en ny og solid jordstøder, da vi tjekkede e-vaerktoej.dk ud.

Vi håber, du kunne bruge råden etil noget?

Andre artikler