Menu Luk

Hvor købes fluefangere?

Jeg har længe ledt efter den helt rigtige bekæmpelsesmetode til fluer i min forretning. Jeg skal lige huske at nævne, at jeg har en fiskeforretning nede på strøget, hvor vi håndterer fødevarer og kan naturligvis ikke leve med irriterende fluer og andre insekter. Derudover er det uappetitligt for vore kunder, der forventer en dejlig ren butik uden insekter og andre skadedyr. Det er helt naturligt, at fisk lugter af fisk. Men det betyder ikke, at mine kunder skal få en forkert opfattelse ved også at skulle tro, de er ved at gå i fordærv fordi der sidder fluer på mine friske varer. Det er præcis på den måde, at man mister sine kunder.

Hvor kan man købe fluefangere ?

Sidste år købte jeg en insektdræber i Harald Nyborg til næsten ingen penge. Men det har jeg godt nok fortrudt, da den holdte max 2 uger og så var den fyldt i gitteret med en masse ulækre fluer. Det er ikke noget, der giver bonuspoint hos fødevarekontrollen – og da slet ikke hos mine kunder, der hele tiden kommenterede fluefangeren, der bare stod på hylden og ingen virkelig effekt havde.

Chrisal

Så i min jagt på den helt rigtige godkendte fluefanger, faldt jeg over Chrisal på nettet.  I første omgang troede jeg at det var et af de her postordrefirmaer, hvor man bestiller, betaler og får en mursten med posten.  Så for god ordens skyld ringede jeg til dem, så jeg i det mindste havde en smule sikkerhed for, at der virkelig fandtes liv i denne butik. Jeg talte med en rigtig venlig herre, der tog sig tid til mig og mine spørgsmål. Han spurgte ind til hvor mange m2 min butik var, og hvilke farver jeg havde på væggene, så vi kunne finde den helt rigtige fluedræber til mig.

Han præsenterede mig for en række muligheder, men på intet tidspunkt følte jeg, at han forsøgte at presse mig til at købe. I fællesskab fandt vi ud af, at mit behov var en diskret insektfanger, hvor man ikke kan se døde fluer, som man kunne med min forrige. Da jeg fortalte ham om mit køb fra sidste år, grinede han bare og forklarede mig, at af erfaring bliver man klog – men sjældent rig. Det kunne jeg kun give ham ret i.

Så jeg valgte deres bedste fluefanger, som jeg tillader mig at lægge et billede op af her…

Som man kan se, så er den på en og samme gang effektiv og diskret.

Andre artikler