Menu Luk

Hvordan får man en tyverialarm?

bedste tyverialarmer

Dagens første spørgsmål kommer fra Køge, og det går i al sin enkelthed ud på: “Hvordan får jeg en tyverialarm installeret i min privatbolig?”

Der er masser af firmaer, der installerer og sælger alarmer til private hjem – blandt andet de store som Falck og G4S med flere. Men er du lidt snild på fingrene, kan du sagtens selv installere din tyverialarm. Der findes en hel del gode tilbud på nettet på rigtigt gode privatalarmer. Og det gælder både konventionelle og trådløse alarmer inkl. de meget smarte med GSM forbindelse.

Vi synes, du selv skal tjekke markedet lidt ud. Vi har herunder fundet to steder, hvor der sælges tyverialarmer af en god kvalitet:

Uanset hvad: Monterer du selv, skal du være sikker på at gøre det korrekt.

Tyverialarm uden abonnement

Du bør altid overveje, om du skal købe en tyverialarm uden abonnement eller med abonnement. Køber du med abonnement, kommer der en vægter ud fra alarmselskabet. Køber du uden abonnement, skal du selv kontakte politiet.

Omvendt kan man sige, at teknologien har muliggjort, at du kan følge med på din smartphone via videoovervågning med overvågningskameraer. Du installerer simpelthen små overvågningskameraer i hele huset, og så snart der er bevægelse, får du besked direkte på din telefon.

Du kan derefter straks se, hvem der går rundt inde i din bolig. Og det er lige meget om du sidder inde hos naboen eller er på ferie i Thailand. Kvaliteten er den samme, og du kan derfor se vedkommende helt tydeligt.

Andre artikler