Menu Luk

Hvordan får man en tyverialarm?

bedste tyverialarmer

Dagens første spørgsmål kommer fra Køge, og det går i al sin enkelthed ud på: “Hvordan får jeg en tyverialarm installeret i min privatbolig?”

Der er masser af firmaer, der installerer og sælger alarmer til private hjem – blandt andet de store som Falck og G4S med flere. Men er du lidt snild på fingrene, kan du sagtens selv installere din tyverialarm. Der findes en hel del gode tilbud på nettet på rigtigt gode privatalarmer. Og det gælder både konventionelle og trådløse alarmer inkl. de meget smarte med GSM forbindelse.

Vi synes, du selv skal tjekke markedet lidt ud. Vi har herunder fundet to steder, hvor der sælges tyverialarmer af en god kvalitet:

Uanset hvad: Monterer du selv, skal du være sikker på at gøre det korrekt.

Tyverialarm uden abonnement

Du bør altid overveje, om du skal købe en tyverialarm uden abonnement eller med abonnement. Køber du med abonnement, kommer der en vægter ud fra alarmselskabet. Køber du uden abonnement, skal du selv kontakte politiet.

Omvendt kan man sige, at teknologien har muliggjort, at du kan følge med på din smartphone via videoovervågning med overvågningskameraer. Du installerer simpelthen små overvågningskameraer i hele huset, og så snart der er bevægelse, får du besked direkte på din telefon.

Du kan derefter straks se, hvem der går rundt inde i din bolig. Og det er lige meget om du sidder inde hos naboen eller er på ferie i Thailand. Kvaliteten er den samme, og du kan derfor se vedkommende helt tydeligt.

Senest opdateret 18/10/2020 af Morten

Tagged med:
 • alarmer tl privatbolig
 • en god tyverialarm

Andre artikler

6 Comments

 1. Pernille

  Der findes masser af muligheder for at købe tyverialarmer online. Det gjorde jeg selv sidste år, da jeg flyttede hjemmefra 🙂

  • Lars

   Man skal også overveje hvad der skal ske når alarmen går. Er man væk fra huset kan man jo ikke gøre så meget. Derfor kan der sagtens være en idé i at lave en aftale med et vagtfirma som rykker ud når alarmen går eller som minimum lave en aftale med naboen.

 2. Lars

  Man skal helt sikkert passe på at med montere selv, vi havde en sag hvor forsikringsselvskabet ikke ville udbetale erstatning fordi alarmen var monteret forkert.

  En god ting ved tyverialarmer er faktisk at forsikringselvskaberne giver en lavere præmie hvis man har en alarm derhjemme – eller et andet sted hvor man nu skal forsikres.

 3. Paw

  Hej Ejner,

  Jeg har selv købt et alarmsæt fra Harald Nyborg, som jeg har sat op i vores lejlighed. Det var utrolig nemt, og tog ikke mere end en times tid. Der kan så tilkøbes en masse ekstra elementer så det kan udvides, fx med GSM modul, så du modtager en SMS når den udløses.

 4. Michael Jensen

  Min erfaring har sagt mig at det godt kan betale sig at investere lidt mere i en tyverialarm. Personligt har jeg selv en god alarm som sikrer mit hus og min garage. Jeg startede selv med at købe et “kina alarmsæt” på nettet, men efter det fejlede og gav masser af fejlalarmer købte jeg et godt alarmsystem. Se evt. mere på http://www.gsm-alarm.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.