Hvordan får man en tyverialarm?

Dagens første spørgsmål kommer fra Køge, og det går i al sin enkelthed ud på: “Hvordan får jeg en tyverialarm installeret i min privatbolig?”

Der er masser af firmaer, der installerer og sælger alarmer til private hjem – blandt andet de store som Falck og G4S med flere. Men er du lidt snild på fingrene, kan du sagtens selv installere din tyverialarm. Der findes en hel del god etilbud på nettet på rigtigt gode privatalarmer. Og det gælder både konventionelle og trådløse alarmer inkl. de meget smarte med GSM forbindelse.

Vi synes, du selv skal tjekke markedet lidt ud. Vi har herunder fundet to steder, hvor der sælges tyverialarmer af en god kvalitet:

Uanset hvad: Monterer du selv, skal du være sikker på at gøre det korrekt.

Tagged med:
 • alarmer tl privatbolig
 • en god tyverialarm

6 thoughts on “Hvordan får man en tyverialarm?

 1. Der findes masser af muligheder for at købe tyverialarmer online. Det gjorde jeg selv sidste år, da jeg flyttede hjemmefra 🙂

  1. Man skal også overveje hvad der skal ske når alarmen går. Er man væk fra huset kan man jo ikke gøre så meget. Derfor kan der sagtens være en idé i at lave en aftale med et vagtfirma som rykker ud når alarmen går eller som minimum lave en aftale med naboen.

 2. Man skal helt sikkert passe på at med montere selv, vi havde en sag hvor forsikringsselvskabet ikke ville udbetale erstatning fordi alarmen var monteret forkert.

  En god ting ved tyverialarmer er faktisk at forsikringselvskaberne giver en lavere præmie hvis man har en alarm derhjemme – eller et andet sted hvor man nu skal forsikres.

 3. Hej Ejner,

  Jeg har selv købt et alarmsæt fra Harald Nyborg, som jeg har sat op i vores lejlighed. Det var utrolig nemt, og tog ikke mere end en times tid. Der kan så tilkøbes en masse ekstra elementer så det kan udvides, fx med GSM modul, så du modtager en SMS når den udløses.

 4. Min erfaring har sagt mig at det godt kan betale sig at investere lidt mere i en tyverialarm. Personligt har jeg selv en god alarm som sikrer mit hus og min garage. Jeg startede selv med at købe et “kina alarmsæt” på nettet, men efter det fejlede og gav masser af fejlalarmer købte jeg et godt alarmsystem. Se evt. mere på http://www.gsm-alarm.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *