Menu Luk

Hvilken ejendomsmægler på Nørrebro?

Inger spørger os: “Jeg står for at skulle sælge min netop afdøde brors lejlighed på Nørrebro, men jeg er meget i tvivl om, hvilken ejendomsmægler, jeg skal vælge. Kan I mon hjælpe mig lidt på vej i det spørgsmål?”.

Ja, Inger – det kan vi da. At finde en ejendomsmægler, der er til at stole på, og hvor kemien er i orden, er altid en udfordring. Og det er faktisk vigtigt, for en ejendomsmægler kan betyde fantastisk meget for både hastigheden af slaget og – ikke mindst – på prisen, der sælges for.

Nørrebro og ejendomsmæglere

Der er mange ejendomsmæglere på Nørrebro, og det skyldes selvfølgelig, at Nørrebro er ganske tæt befolket. Mange boliger er ejerlejligheder, og der er en ganske stor udskiftning blandt beboere i især de helt små lejligheder i bydelen. I øvrigt er Nørrebro et område, hvor der er gjort meget de senere år for byfornyelse, forskønnelse og de såkaldte kvarterløft (se mere her).

Med et stort udvalg er der også både gode og mindre gode at vælge mellem.

Vores forslag til ejendomsmægler på Nørrebro

Vi har researchet online via diverse anmeldelser samt talt med nogle bekendte på Nørrebro, der er godt inde i markedet, og baseret på de undersøgelser, tøver vi ikke med at anbefale: Nybolig Nørrebro som ejendomsmægler.

Det gør vi, fordi der er adskillige og uvildige anmeldelser, der ret entydigt handler om stor viden om området, professionelle medarbejdere og et serviceniveau et stykke over middel og højere end forventet. Firmaet har også en god track record i at få solgt hurtigt og til en god pris.

Adresse på Nybolig

Fælledvej 18
2200 København N
Åbningstider for Nybolig Nørrebro
Man – Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

 

Andre artikler