Menu Luk

Hvor køber man reservedele til hvidevarer?

Inga fra Skælskør sendte os denne mail: “Min mand er en rigtig gør-det-selv flejnert, og han er helt eminent til at fikse ting. Lige så god han er til det, lige så ringe er han til at bruge internettet til at finde gode tilbud. Derfor spørger jeg nu jer: Hvor kan man købe reservedele og tilbehør til hvidevarer og køkkenmaskiner / husholdningsmaskiner på nettet?”

Reservedele online

Det er er ret nemt besvaret spørgsmål, Inga. Det er nemlig sådan, at en af de ældste og største (og billigste) forretninger med hvidevarer og meget mere på nettet har åbnet en helt ny afdeling med netop reservedele! Det betyder, at du slipper for at skulle handle med nogen, der ikke har mange års erfaring i branchen og ved, præcist, hvad det handler om. Det er firmaet Skiftselv.dk, der åbnet for salget af reservedele til hvidevarer på deres allerede meget kendte webshop. Faktisk er det lidt af en tilsnigelse at sige, at der er tale om reservedele til hvidevarer, for faktisk er det til alt muligt i hjemmet.

Vi er ret sikre på, at du kan finde alt, hvad din mand behøver til sine reparationer på skiftselv.dk

Kendte mærker og deres reservedele

Hjemmesiden er så smart, at du kan søge alfabetisk, men ved du på forhånd, at du skal bruge noget til for eksempel Miele, kan du hoppe direkte ind til Miele reservedele: http://www.skiftselv.dk/reservedele/miele/

Nemmere bliver det vist ikke, vel?

Tagged med:
  • hvor kan man købe tilbehør til hvidevarer

Andre artikler