Menu Luk

Hvordan finder man god rengøring?

Spørgsmålet lyder: “Hvordan finder jeg et godt firma til at forestå erhvervsrengøring i København? Det er svært at vælge, og tilbuddene er mange og vidt forskellige”.

Det ER også et godt spørgsmål, som vi her vil gøre vores bedste for at besvare. Vi har kigget på markedet, og der er slet ingen tvivl om, at det er ganske broget og med alt for mange mindre seriøse udbydere. Under vores søgning faldt vi over denne artikel (link til artikel), der omhandler et firma med speciale i erhvervsrengøring i netop København. Det er firmaet Kvalitetsrengøring ApS, og navnet er jo i sig selv ganske forpligtende. Du kan besøge deres hjemmeside her: Kvalitetsrengøring København ApS

Hvordan får du tilbud på rengøring?

Det er en god ide at være godt forberedt, når rengøringsfirmaet kommer for at vurderer opgaven. Du skal blandt andet sørge for at have klarhed over:

  • Hvor ofte og på hvilke dage skal der gøres rent?
  • Hvilke rum skal rengøres hver gang – og hvilke knapt så ofte?
  • Skal gulvene vaskes hver gang?
  • Hvor grundig skal rengøringen generelt være?
  • Skal elementer som tæpperens, vinduespolering og linnedservice indgå i aftalen?

Når repræsentanten kommer til dit firma, er det meget vigtigt, at I sammen går hvert lokale igennem og aftaler PRÆCIST, hvad der skal gøres i hvert rum. Det er den eneste chance, du har for at få et præcist tilbud, der reelt også omfatter alt det, du gerne vil have.

Medarbejdere i rengøringsfirmaet?

Du skal huske på, at du lukker mennesker ind i dit firma, når du ikke selv er der. Derfor skal du sikre, at medarbejderne i rengøringsfirmaet er ordentlige folk med ren straffeattest. Det er så absolut også en fordel, hvis medarbejderne er i firmaet i længere tid – det tyder nemlig på både en god rekruttering, gode arbejdsforhold og ordentlige rammer. Og det smitter i høj grad af på kvaliteten af den rengøring, du køber.

Vi håber, at ovenstående kan være en lille hjælp, når du skal finde et godt rengøringsfirma. Og faktisk er alle rådene gældende, uanset om du søger i København eller i resten af landet.

God og ren fornøjelse!

 

Andre artikler