Menu Luk

Hvordan laver man sin egen hjemmeside?

“Hej med jer! Jeg vil gerne spørge om I har nogle gode råd til hvodden man laver sin egen hjemmeside så det virker og er pænt? Hilsen fra Anna”. Hej Anna! Det kan du tro, vi har – og dem deler vi da gerne med dig. Der er faktisk mange mennesker, der gerne vil lave en hjemmeside i enten privat regi eller for deres mindre virksomhed, men som afskrækkes af teknik og (u)muligheder. Det er der bestemt ingen grund til i dag, hvor der er rige muligheder for at lave sin egen hjemmeside.

WordPress er den bedste løsning

Hvis du ikke allerede kender til det system, der hedder WordPress, kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmere på det. Selve systemet er gratis, og det kan downlaodes på WordPress hjemmesiden her: wordpress.org

Til WordPress findes der et hav af temaer, og mange af dem er på dansk / oversat til dansk. Du kan altid søge efter “wordpress dansk”, og du vil få en stor mængde af muligheder præsenteret. Du kan også læse en masse mere om WordPress temaer og WordPress på dansk her:

WordPress temaer på dansk – Hvor finder jeg gode danske temaer?

Konstant udvikling med WordPress

Der er – helt bogstaveligt – titusinder af udviklere, programmører og designere, der konstant arbejder på nye og interessante løsninger med WordPress, og langt hovedparten af deres løsninger er ganske og aldeles gratis at downloade og installere på egen hjemmeside. Nogle få koster penge, men det er meget små beløb, der er tale om.

Du kan sagtens bygge en både flot og avanceret hjemmeside i WordPress alene med de gratis muligheder, der findes. Du kan endda nemt tilføje en decideret webshop i din WordPress, hvis du har behov for det.

Vi håber, det besvarede dit spørgsmål om, hvordan man nemt kan lave sin egen hjemmeside?

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.