Menu Luk

Kan vi rejse igen?

Det er noget af en usædvanlig situation, vi er havnet i. Her midt i den her udfasning fra lock down til nu at kunne bevæge os (næsten) helt frit igen. Her i landet plejer folkeskolerne at lukke allerede i midten af juni. Børnenes sommerferie varer så helt hen til midten af september. Men med mere end 2 måneder uden skolegang, så har undervisningsministeriet besluttet, at sommerferien starter først d. 1. juli. Og så ser vi, hvornår det nye skoleår skal begynde. Måske allerede lige efter d. 15. august. Uhørt i landets historie. Men sådan må det være, hvis et skolesemester ikke skal tabes fuldkomment.

Til London

Det har givet os nogle problemer. Vi har jo booket billige flybilletter til London hos Rejsepriser.dk – til hele familien. Vi vil jo gerne over og besøge min mands familie. Han kommer fra Wales, og vi plejer at være derovre hos nogle af dem i et par uger. Vi havde faktisk tænkt, at vi skulle afsted allerede i slutningen af juni. Men det bliver ikke til noget nu. Børnenes skolegang er vigtigere end vores sommerferie.

Vi har godt nok fået et tilbud om, at vi kan ændre vores bookning uden ekstra omkostninger. Vores problem er bare, at vi ikke helt ved, hvad der vil være bedst. Vi skal jo også koordinere det med min mands familie. De vil da sikkert også på ferie. Og de plejer at tage af sted i juli. Så det bliver noget af et puslespil.

Gudskelov for Rejsepriser.dk

Her er derfor rimeligt mange telefonopkald til Wales for at høre om ferieplaner. Her er også mange søgninger på flybilletter til London. Vi forsøger at finde en udvej, der kan være tilfredsstillende for alle. Uden at vi skal bede min mands familie om at ændre i deres planer. De har jo været udsat for en meget værre situation end den, vi er i. Gudskelov for Rejsepriser!

Andre artikler