Menu Luk

Stakkels kontorstol

Mit hjemmekontor er ved at blive mit permanente opholdssted. Sådan har det i det mindste været i de sidste mange uger. Godt nok har jeg været god til at sørge for at komme ud og gå lange ture for at få rørt mig. Men ellers har jeg brugt al den ekstra tid herhjemme til at arbejde i. Dels har jeg lavet arbejde for min arbejdsgiver. Det er jeg jo glad for, at jeg har kunnet. Jeg blev ikke bare sendt hjem for at skulle vente på, at virksomheden kunne starte op igen.

Nyt projekt

Men jeg har også kastet mig over et nyt projekt, som jeg længe har drømt om at få på benene. Til hverdag sidder jeg som konsulent i en kommune og styrer noget økonomi på nogle af deres projekter. Privat drømmer jeg om at blogge om helbred og livsstil. Det er min store interesse. Jeg skal ikke sige, at jeg vil blogge om fitness. Det vil jeg ikke. Men om det at have et mentalt godt helbred. Og det kan man godt få, hvis man ændrer bare en lille smule i sin livsstil og hverdag.

Så, jeg har brugt mange timer på at skrive flere artikler om emnet. Jeg forsøger at angribe det fra forskellige vinkler. Men det er svært at gøre det helt alene. Det indrømmer jeg. Alligevel har jeg hængt i. Og nu kan jeg se, at min kontorstol er blevet helt skæv af, at jeg har siddet i den i så mange timer.

Nye kontorstole

Det er nok ved at være tiden at kigge efter kontorstole på tilbud hos https://justmore.dk/kontorstole Det kan jeg ikke helt forstå. Sidder jeg skævt på en stol? Det mener jeg ikke, at jeg gør. Ikke desto mindre, så er stolen skæv. Den der mekanisme, som kan styre, hvor højt sædet sættes, dur heller ikke længere. Det er måske den, der er skyld i, at kontorstolen er skæv? Er det derfor, jeg vågner op hver morgen, og har ondt i ryggen? Sidder jeg i virkeligheden helt skævt, eller kompenserer jeg for den skæve stol ved at sidde og falde sammen i den ene side, men jeg strækker mig i den anden?

Det er virkeligt underligt. Men jeg er da sikker på, at jeg skal have købt mig en ny kontorstol – ikke mindst efter at have læst denne. Og det må jeg hellere få gjort i en fart. Går det godt med min blog, så får jeg nemlig travlt i de kommende måneder. Jeg har en meget lang liste med titler på artikler, der skal skrives om livsstil og helbred.

Snupper en ny regnemaskine også

Kontorstolen vil jeg købe samtidigt med, at jeg anskaffer mig en ny regnemaskine. Den, jeg har, og som jeg bruger, når jeg er på arbejde, er ved at falde fra sig selv. Det er en gammel maskine. Den har været højt elsket, fordi den har store taster. Selvom jeg laver det meste af økonomistyringen i Excel, så sker det ofte, at jeg også laver et manuelt tjek. Det er et lille trick, jeg har fundet, så mine øjne kan komme lidt væk fra skærmen. Det er jo ikke godt for helbredet at sidde og stirre ind i den en hel arbejdsdag uden pauser.

Andre artikler