Menu Luk

Maskuline smykker?

I dag ser vi nærmere på et spørgsmål fra en anonym, der har et lidt bredt formuleret spørgsmål om smykker til mænd. Spørgsmålet går i al sin enkelhed ud på: “Kan min mand bære smykker uden at miste sin maskulinitet? Og hvor finder jeg et godt sted at begynde at købe herresmykker til ham?”

Mænd og smykker

Først og fremmest: Ja – en mand kan i den grad bære smykker og stadig være MAND, macho og yderst maskulin. Lad mig minde dig om, at for eksempel vikingerne bar en del smykker, og ingen vil vel betvivle det maskuline hos en viking?

Det er klart, at en mand (medmindre han er homoseksuel) ikke skal bære stærkt feminine smykker. Og det behøver han bestemt heller ikke. Jeg kan faktisk besvare dit andet spørgsmål allerede her: Hvis du køber dine herresmykker hos Marjoe, har du et helt enormt udvalg af smykker af enhver art til mænd, der alle uden undtagelse er maskuline.

Faktisk er det ikke en helt lille forretning, jeg nævner. Markedet for smykker til mænd er stort, og det er voksende. Marjoe har for eksempel afdelinger i alle disse lande:

www.marjoe.se www.marjoe.no www.marjoe.nl www.marjoe.co.uk og www.marjoe-herrenschmuck.de

Det er jo ganske omfattende, ikke?

Hvordan skal du så vælge?

Her kommer vi straks over i en mere personlig ting, for i sidste ende kan smag og behag jo ikke diskuteres. Men der er dog nogle gode grundregler, du kan vælge at følge:

  • Køb mandesmykker der i størrelse passer til mandens krop. Det ser helt forkert ud, hvis en stor mand bærer et lille og mere tyndt eller spinkelt smykke – og vice versa.
  • Vælg ikke læder til din mand, hvis han skal bruge det sammen med for eksempel jakkesæt eller business tøj
  • Vælg ornamentering, der passer til din mands personlighed. Er han læge, skal du nok ikke vælge dødningehoveder for eksempel

Jeg håber, at dette kunne hjælpe dig lidt på rette vej?

 

 

 

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.