Menu Luk

Massage hos fysioterapeuten

Et af mine nytårsforsætter er, at jeg skal komme i bedre form. Jeg har lagt en slagplan, så jeg kan komme godt i gang: Jeg vil starte med at gå rigtigt lange ture. Cirka 20.000 skridt hver dag. Det svarer nogenlunde til, at jeg går i 2 timer hver dag. Det er der sikkert nogen, der synes, er lang tid. Men jeg har tiden. Og jeg vil gerne gå foråret i møde. Især på sådan en smuk vinterdag som i dag, hvor solen stråler, og det er iskoldt. Jeg ved godt, at der er lang tid til foråret officielt, sætter ind. Men tanken om, at det kommer, er skøn.

Nytårsforsæt

Og det er tanken om mit nytårsforsæt nr. 2 også. Jeg har nemlig besluttet, at jeg skal blive bedre til at være god imod mig selv. Og det indebærer, blandt andet at jeg skal regelmæssigt, skal op spaophold. Når jeg siger regelmæssigt, så har jeg en idé om, at jeg skal på et ophold 1 gang om måneden. Men det skal suppleres med massage. Mindst en gang om ugen. Der er ikke noget bedre end at få æltet alle musklerne godt igennem. Sådan helt ned til rygraden og halshvirvlerne. Hud-, negle- og hårpleje følger med – det er en selvfølge, ikke?

Massage i København?

Så jeg skal have fundet mig en rigtig dygtig massør. Og jeg har en idé om, hvor jeg finder sådan en: Google! Man skriver bare, ” Massage København” i søgefeltet, så kommer der en lang liste frem med navne og adresser på sites, man kan klikke ind på og se faciliteterne.

Spaopholdene har jeg tænkt mig at finde ved at trevle alle de der oplevelsessites igennem, som jeg kender. Her er det meget vigtigt for mig, at opholdet sker på et smukt sted. Jeg skal jo afsted alene, så omgivelserne er vigtige. Jeg skal kunne gå ture i naturen, nyde stilheden i skoven eller parken. Og så skal faciliteterne være i top. Du ved: Der skal være et godt spisested, en god morgenbuffet, og ikke så meget larm, som der kan være på nogle hoteller. Jeg har allerede fundet mit første ophold. I Sverige. Jeg tager bilen. Der er ikke så langt at køre.

Copenhagen Physio

Men massøren har jeg endnu ikke helt fået besluttet mig for. Jeg har nemlig også søgt efter sportsmassage i København. Den søgning gav mig nogle alternativer til dem, jeg fandt på den første søgning. Så nu er jeg lidt i tvivl med mig selv. Måske skulle jeg sørge for at finde en massør, der kan tage hensyn til en gammel sportsskade, som nu og da volder mig lidt problemer. Også selvom jeg er kommet mig godt efter skaden.

Det er sådan set ikke, fordi jeg mener, at ikke alle massører er lige gode. Men måske kunne det være fornuftigt at finde en massør, der ved specielt meget om sportsskader og massage derefter. Jeg har jo virkeligheden en drøm om at komme tilbage i sadlen efter faldet med hesten. Og den drøm skal realiseres i år. Det er mit nytårsforsæt nr. 3! Og det skal altså overholdes. P.S.: Jeg fandt verden bedste sted: https://copenhagenphysio.dk/

Andre artikler