Menu Luk

Julehistorie

Min kæreste og jeg har holdt jul sammen – alene sammen. Det har været skønt ikke at skulle stresse rundt i juleræset. Ok, nytåret blev godt nok et stille et. Bare i tosomhed. Men hyggeligt nok. Og ja, jeg må sige, at alt i alt, så er jeg tilfreds med, hvordan hele juleperioden har udfoldet sig for os. Vi aftalte nemlig med vores familier, at vi bare aflyser festerne i år. Og det har altså givet os mulighed for at forny nogle essentielle dele på vores hjemmekontorer. Vi har hver vores eget. Vi laver vidt forskellige ting til dagligt. Jeg er ansat som fuldmægtig på et advokatkontor, og han er revisor. Vi har ikke så mange ting at tale om sammen fagligt. Og det er bedst, at vi ikke ser hinanden, når vi arbejder hjemmefra. Hvis vi sad ved det samme bord, så ville vi komme til at miste koncentrationen.

Nyt til kontoret

Men altså, jeg har fået lov til at give mig selv en ny printer og en ny makulator i julegave. Begge dele bliver brugt flittigt i det daglige arbejde. Min kæreste har været lidt mere beskeden. Han har foræret sig selv en ny regnemaskine. Sådan en af dem, der har en papirrulle siddende i. Jeg kan høre, når han taster på den. Han er ret ferm til det, kan jeg høre. Han har også givet sig selv et par nye høretelefoner. Han har mange flere møder via Skype og Zoom, end jeg har, og han vil gerne isolere al lyd væk, når han er i møde. Så jeg forestiller mig, at han lige nu sidder i møde. Jeg kan høre, at han taler. Det lyder, som om han svarer på en masse spørgsmål, imens han sidder med sine store ørebøffer på og taster på sin regnemaskine.

Online er sikkert

Vi bestilte alle de ny artikler til vores hjemmekontorer i en online butik. Det skete allerede i slutningen af november, men varerne er først blevet leveret i går. Der har været stort tryk på alle postfirmaer her i julehandelsperioden. Lidt irriterende, at vi skulle vente så længe på varerne, men de er ankommet. De er blevet taget i brug. Til stor glæde for os begge to. Det er naturligvis ikke onlinebutikkernes skyld, at postfirmaerne ikke kan følge med. Men vi havde dog ikke troet, at det ville tage op til 6 uger at få leveret sine varer. Faktisk havde vi regnet med omkring 10 dage. Vi hørte jo om presset på postvæsenet.

Det går endda

Men pyt. Jeg har fået min makulator. Den er jeg virkelig glad for, at jeg har fået anskaffet mig. Den brummer lige så stille. Og den er ret effektiv. En stærk, lille maskine. Vi bestilte alle varerne fra den samme butik, der er specialist i kontorartikler. Det er en kæmpe e-shop. De har alt. Lige fra blyantspidsere til hæve-sænkeborde og store reolsystemer. De har også en rigtig god kundeservice. Jeg var da nødt til at ringe til dem for at få nogle flere oplysninger om makulatoren, som jeg endte med at købe. Jeg fik alle mine spørgsmål besvaret, og det var det, der gjorde, at jeg købte lige netop den.

Andre artikler