Ris a la mande hvordan?

Hvordan laver jeg den bedste risalamande? Jeg tror, vi har fået mindst 10 af det spørgsmål, og det er vel på tide at bringe svaret nu, hvor julen er lige om hjørnet. Den bedste ris a la mande opskrift, vi har kunnet finde efter at have prøvesmagt os gennem et utal af dem, er den opskrift, som den kendte madekspert Charlotte har udviklet med brug af risotto ris i stedte for grødris. Så skal du have en unik og bare bedre risalamande, skal du finde opskrift på den her:

Opskrift på risalamande

Charlotte Rosenstand

Tagged med:
  • den bedste risalamande
  • hvordan laver jeg risalamande
  • risalamande opskrift
  • risalamande med risotto ris
  • den bedste risalamanda
  • hvordan laver jeg risalamande?
  • kirsebærsovs hvordan
  • opskrift på risalamande med risottoris

5 thoughts on “Ris a la mande hvordan?

  1. Det er en rigtig god opskrift, genialt at bruge risotto ris.

    Hvis du får lyst til at spise ris a la mande uden for juletiden, så prøv at skifte kirsebærsovsen ud med karamelsovs – det er guf.

  2. Lyder da faktisk som en god idé, brian, med den karamelsovs.
    Man kan også bruge jordbærsovs, det smager også meget godt. Dog til jul, foretrækker jeg helt klart kirsebærsovs.

  3. Det er en ualmindeligt fremragende ris a la mande, der der er tale om. 5 stjerner fra mig!

  4. Det er sjovt, at uanset alderen bliver man aldrig for gammel til risalamande – og Charlottes opskrift lyder da usædvanligt lækker!

  5. Har for første gang prøvet at lave Ris a la mande med risottoris efter at have set siden – det vil jeg gøre fremover! Tak for tippet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *