Menu Luk

Hvem kan slibe og høvle trægulve?

Mange lejligheder og ældre huse har en skjult skat liggende – helt bogstaveligt under fødderne på beboerne. Og nej – der er ikke tale om nedgravede guldmønter. Der er ganske enkelt tale om gulvene selv – i træ! Ingen, der har set og oplevet et velbehandlet trægulv, kan være i tvivl om, at det slår både tæpper og klinker med adskillige længder. Men træ er jo et levende materiale, og det betyder, at det skal vedligeholdes. Vi får en del spørgsmål om netop trægulve, slibning, høvling og ikke mindst efterbehandling af trægulve.

Stefan ved mere om trægulve

Ingen i Danmark ved mere om trægulve end Stefan her:

[su_youtube url=”https://youtu.be/q3uDsM1Obdw”]

Tusind tak til firmaet Gulvkanonen.

Få et tilbud på gulvafhøvling

Faktisk er det altid en god ide at få et dedikeret tilbud – og pas nøje på med firmaer, der har “faste priser”. Ofte holder de ikke, er fyldte med forbehold eller sat alt for højt for at sikre firmaet bag. Det er altid det bedste at få et specifikt tilbud, der er kalkuleret på basis af gulvets størrelse, beskaffenhed og nødvendig efterbehandling. Og netop det med efterbehandling er jo noget, den professionelle gulvsliber kan og vil rådgive om.

Hvis du er bosiddende på den grønne og skønne ø i midten – og det er jo Fyn – kan du finde nærmeste og bedste til gulvafhøvling her: https://gkservice.dk/fyn/

Er du til gengæld bosiddende på Sjælland (inkl. København) kan du kigge her: https://gkservice.dk/sjaelland/

Altså: Skal du have “gjort noget” ved dine trægulve, kan du med sindsro kontakte enten Gulvkanonen eller GKservice.

I København specifikt er det firmaet A10, der er specialister i afhøvling og afslibning.

 

Andre artikler