Menu Luk

Hvordan er en mousetrapper

Har du nogensinde hørt om en Mousetrapper? Hvis ikke, så læs med her.

En Mousetrapper er et alternativ til en mus. Når du bruger en Mousetrapper, bruger du begge hænder. Mange, som har problemer med hænder og håndled, når de bruger en mus, kan med fordel bruge en Mousetrapper som et alternativ. Når du bruger en Mousetrapper, har du armene inde ved kroppen og ikke armen strakt ud, som når du bruger en almindelig mus. Det er aflastende for mange. Desuden er der et pegeredskab, som kan betjenes med små bevægelser.

Hvad hjælper en mousetrapper på?

Spændinger i nakke og skuldre opleves af mange, der bruger meget tid foran computeren. Også her kan en Mousetrapper være en aflastning.

Kan en Mousetrapper, så bruges af alle? Ja, det kan den. Det giver dog bedst mening for dem, der har mange timer foran skærmen, da den ikke er helt billig. Det er så en sandhed med modifikationer, da intet er for dyrt, når du har den slags smerter. Den kan også bruges præventivt, hvis du ved, at du starter et job med mange skærmtimer, så giver det god mening at få købt en Mousetrapper, inden smerterne opstår.

Inden du beslutter dig, har du faktisk mulighed for ved Papir og Blæk at prøve en Mousetrapper gratis i 14 dage – så bliver det da ikke nemmere. Kan du ikke forenes med at bruge den efter 14 dage, kommer det jo nok ikke til at fungere for dig, og du må finde en anden løsning. Oplever du derimod, at det er et fantastisk værktøj, er det jo bare at beholde din Mousetrapper og høste alle de ergonomiske fordele.

Hvad med dig? Har du selv erfaringer med at bruge en Mousetrapper? Og hvordan har det virket for dig i forhold til dit helbred?

Tagged med:
  • hvad er godt ved en mousetrapper
Summary
Review Date
Reviewed Item
Mousetrapper
Author Rating
51star1star1star1star1star

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.