Menu Luk

Vores hulmure

Vi har haft en dejlig påskeferie, og det har været hyggeligt at se min kusine og hendes mand. De kom og besøgte os en af dagene i ferien. Uheldigvis var det lige den dag, hvor det var rigtigt koldt, og det sneede. Vi måtte derfor aftale, at de kommer på besøg igen snart, når det er blevet lidt lunere i vejret, så vi kan gå en lang tur sammen og vise dem det smukke landskab, vi bor i. Men vi fik da en hyggelig dag sammen, hvor vi ikke kun spiste lammekølle. Vi fik også lagt puslespil sammen med alle børnene, og vi fik snakket en masse om, hvad der sker i vores liv. Som sagt ja, det var rigtigt hyggeligt.

Godt indeklima

Da vi tog afsked med min kusine og hendes mand, spurgte hendes mand os om vi, hvordan vi havde fået skabt det gode indeklima i huset. Han var ret overrasket over hvor lunt, men også friskt, her er. Og han er selv i gang med at renovere deres eget hus.
Vi fortalte ham, at vi fik lavet en grundig efterisolering af alle hulmurene for et par år siden. Det havde hjulpet meget. Han kiggede på os med et overrasket blik i øjnene og sagde, at han slet ikke var klar over, at en enkel, lille isolering af hulmur kan have så stor en effekt. Vi lovede ham, at vi sender oplysningerne om firmaet, vi brugte, så han kan kontakte dem, hvis han får brug for det.

Vi ved nemlig, at firmaet har afdelinger i hele landet, så det burde ikke være et problem for ham at få fat i dem. De kørte tilbage mod Jylland, og vi vinkede farvel til dem. Det havde været rigtigt hyggeligt at se dem. Jeg var især glad for deres besøg. Min kusine og jeg har altid haft det rart sammen.

Et projekt trods alt

Da jeg var i gang med at rydde op efter besøget, kom min mand og jeg til at tale om, dengang vi renoverede huset. Vi har faktisk lidt ondt af min kusine og hendes mand. Det er et stort projekt at kaste sig ud i – især når man har små børn. Men vi trøster os med, at de har hans store familie i nærheden af, hvor de bor. De kan godt passe børnene i de perioder, hvor huset er nærmest helt endevendt. De har et stort gammelt hus. Faktisk er det et gammelt, nedlagt mejeri, de har købt for et år siden. Og ja, det bliver virkeligt flot, når de engang er færdige med renoveringen. Og plads får de rigeligt af. Så mon ikke det går godt i sidste ende for dem. Vi talte og sludrede om dem. Jeg fortalte min mand, hvor glad jeg var for at se dem. Vi glemte helt at sende dem kontaktoplysningerne til firmaet, der havde lavet hulmursisoleringen hos os.

Dagen efter fik jeg en mail fra min kusine. Hun skrev, at de var kommet godt tilbage til et koldt hus, og at rejsen var gået godt. Hun bad mig om at sende hende kontaktoplysningerne til isolationsfirmaet – https://calidi.dk/

Andre artikler