Menu Luk

Gaver til barnebarn

Jeg har faktisk lidt ondt af mit barnebarn. Hun blev født d. 27/12. Det bliver en lidt trist dag at skulle holde fødselsdag på. Alle er jo lidt trætte af julefest, julemad og julefrokoster. Og de fleste ser frem til nytårsfesten. Så jeg frygter, at hun ikke bliver fejret så meget, når hun bliver en større pige og gerne vil feste med vennerne. Men den tid, den sorg. Hun er stadig lille. På søndag bliver hun 4 år. Og hun forstår godt, at hendes mor gør noget ekstra for hende den dag. (Også selv om hun – min datter – er træt af jul og fest.) Der bliver lavet lagkage, og hun må få sodavand.

Mormor kommer

Og ja, mormor kommer. Og det er noget af det bedste, hun ved, fordi jeg har altid nogle rigtigt sjove ting med til hende – og slik. Masser af slik. Den søde tand har hun sikkert fået gennem sin mors gener. Hun elsker slik. Det var faktisk et af de første ord, hun kunne sige! Men i år har jeg ikke kun slik og legetøj med til hende. Jeg fandt nemlig en meget lækker, lille butik med ualmindeligt yndigt tøj til småbørn. Så hun får også et par leggings og en hue. Butikken havde også nogle smukke nederdele til børn – se her: https://www.petitflora.dk/17-nederdele, men jeg syntes, ligesom at sådan en giver jeg hende først til sommer.

Den sødeste hue

Jeg giver hende som sagt også en af de huer til børn fra Petitflora, som jeg fandt i butikken. Den er sjov. Har en dejlig blød kvast, som man faktisk kan tage af. Ret praktisk, når huen skal vaskes. Ja, jeg glæder mig til at se mit skønne lille barnebarn igen. Der er allerede gået 2 dage, siden jeg så hende sidst. Det er for lang tid. Så i morgen tager jeg bilen og kører de 5 km hen til hendes forældre. Jeg kunne cykle, men de siger, at det bliver meget koldt.

Andre artikler