Menu Luk

Hvad er Arcomus

Af og til får vi spørgsmål, der kræver lidt research, og så er det jo godt, at vi har både et fintmasket netværk og Google til at skaffe os de oplysninger, der skal til for at svare. Sådan et spørgsmål fik vi forleden: “Hvad er Arcomus egentlig for noget?”. Og det var såmænd alt, vi fik at arbejde med.

Arcomus er en dansk platform

Arcomus.com er et system til kommunikation i ejendomme – både mellem beboere og mellem ejere, viceværter og beboere på kryds og tværs. Du vil måske tænke, at det kan man da bare gøre via e-mail, men faktisk viser al erfaring, at det langt fra virker som ønsket.

Det er baggrunden for, at en gruppe af danske IT-eksperter og iværksættere har udviklet Arcomus som en internetbaseret platform, der kan sikre en absolut sikker og gnidningsfri kommunikation mellem få eller mange, der er interessenter i en ejendom.

Gemmer alt – alle kan se det, de skal kunne se

Med Arcomus arkiveres alle meddelelser, og det er derfor nemt at gå tilbage og afgøre, hvad der er forløbet i for eksempel en fejlmelding, som en beboer har sendt til en vicevært. Ja – det kan systemet nemlig også håndtere!

Ejendomsadministration gøres også meget nemmere med Arcomus – en administrator har fuld adgang til alle de data, der sikrer en smidig og effektiv styring af ejendommens økonomi, vedligeholdelse og trivsel så at sige.

2016-03-22_11-57-08

Spændende muligheder som for eksempel åbne og lukkede fora, hvor projekter og forslag kan debatteres mellem alle parter er blot en lille del af de mange muligheder, som Arcomus Ejendomskommunikation leverer. Og det er i øvrigt nemt at få et tilbud, der er sammensat præcist efter behov.

 

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.