Menu Luk

Hvad søges der efter?

Hvad søger danskerne efter på nettet? Det er der mange, der gerne vil vide, og derfor bringer vi da fluks her en løbende opdateret oversigt over, hvad danske brugere af Google søger efter.

 

Først får du en oversigt over de seneste 12 måneder:

Og her har du en oversigt over de seneste 7 dage på google.dk:

Det helt absurde er, at så mange søger efter termer som Facebook, YouTube m.m. i søgefeltet på Google i stedte for at gå direkte til hjemmesiderne. Men det gør folk altså. Se her den hotteste trend de seneste 9o dage på Google:

Det er jo helt absurd, at folk søger efter det i Google eller hvad mener du?

Senest opdateret 27/06/2013 af Ejnar

Tagged med:
 • søger efter folk på gamle adresser
 • hvad søger folk på
 • kan folk se hvad du søger på
 • søger folk

Andre artikler

11 Comments

 1. Sven Helmet

  Det er sq lidt sjovt at se hvad folk egentlig søger efter.
  Især den med søgninger indenfor de sidste 7 dage er jo ret aktuel hele tiden. Super fedt…

 2. Benny

  Det er ret smart den integration der. Viser den live data fra Google Trends eller data fra det tidspunkt hvor du klippede det ud?

 3. Bo Lyhne

  Mon ikke søgningerne efter Facebook, Youtube, google. o.s.v. skyldes at rigtig mange har indstillet deres browser med Google som startside?rnrnNår de så skal gå ind på eksmepelvis Facebook, så skriver de det i søgefeltet i stedet for i adresselinjen 🙂

  • Tobias

   Det lyder umiddelbart som en fin forklaring hvad angår Facebook og YouTube, men hvad er lige argumentet for at folk søger efter “google” på Google. Den synes jeg personligt er sværere at forklare.

 4. Karsten

  Jeg synes det er rigtig sjov læsning, for jeg modtog for ca. en mdr. siden et nyhedsbrev fra et stort amerikansk firma som skriver at yahoo får flere besøgende end Google. Unikke besøgende (000) Yahoo: 196.564 Google: 192.251.rnOg ud fra overstående er Yahoo slet ikke på listen hmm…rnrn/Karsten

 5. Ole Pedersen

  Yahoo har en langt bredere vifte af tjenester på yahoo.com og har mange flere år på bagen, så der er mange amerikanere, der bruger yahoo til email og lignende…

 6. Anna

  Efter Google har flyttet søgefunktionen op i adresselinien, betragtes alt hvad der tastes, som en søgning. Dvs. de sider folk besøger mest fremtræder som søgninger!

 7. Nicole

  Jeg er sikker på at fordi der er så mange søgningerne efter Facebook, Youtube, google o.s.v. ja så kan være fordi at rigtig mange har indstillet deres browser med Google som startside?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *