Menu Luk

Hvem bringer blomster ud?

I næste uge skal min fætters ældste datter giftes. Hun er 29 år gammel. Selvom min fætter har inviteret os til brylluppet, har vi sagt nej tak. Det er ikke muligt for os at rejse til København lige nu. Jeg har meget travlt, og min kone har et brækket ben. Hun faldt på skituren, vi var på for en måned siden. Det vil være temmelig svært for hende at rejse. Vi har sendt penge til en gave på sådan en liste i en e-shop, som brudeparret gerne vil vælge gaver fra. Smart koncept. Så er vi ikke nødt til at lægge hjernerne i blød for at finde på en gave og, så være bange for, at andre også giver dem den samme ting. De kan selv styre det alt efter pengene, folk giver.

Fejres skal de

Men de skal da alligevel fejres – også fra vores side, selv om det bliver på langdistance. Jeg har sendt talen, jeg skrev til hende til min fætter, og bedt ham om at holde den. Det er bare en lille kort én, hvor jeg fortæller om, dengang jeg passede hende, og vi sammen, fik spist hen hel liter is til hendes store glæde. Slikmund!

Udbringning af blomster i København?

Men jeg har også ledt efter en blomsterbutik med blomsterudbringning i København. De skal i det mindste have en flot buket fra os. Det har været lidt problematisk at finde én. Jeg kender jo ikke København så godt. Men, der er råd for alle problemer. I dette tilfælde hedder løsningen Google. Google kan alt (næsten). Jeg har søgt på blomsterudbringning i hovedstaden og har fundet en blomsterbutik, som fortæller, at de også bringer blomster ud om søndagen. Perfekt. Det er den butik, jeg skal have ringet til. De skal sende blomsterne til brudeparrets forældre, som lægger hus til festen efter vielsen, så det vil være fint, hvis de kan bringe dem inden kl. 14. Vielsen finder sted kl. 15, så når de er tilbage, så er blomsterne stadig friske, og dufter dejligt.

Andre artikler