Menu Luk

Erhvervsrengøring

Vi har haft julefrokost her på kontoret. Det var en livlig og sjov fest. Hver især havde vi taget noget med, som vi synes, repræsenterer os selv, og vores jul. Det blev et broget bord. Lige fra hjemmelavet snaps til nogle helt særlige sild og sylte lavet af fisk. Sjov dag. Og heldigvis på en fredag. Alle havde fået for meget, så vi havde da en weekend til at komme os over for meget mad og alkohol. Og heldigvis, så havde vores sekretær advaret vores rengøringspersonale om, at der nok ville være ekstra arbejde til dem, når de kom om lørdagen.

Rengøringsfirma

Det er et rengøringsbureau, vi samarbejder med. Vores sekretær havde brugt meget tid på at finde dem. Havde søgt på erhvervsrengøring Aarhus på Google, men havde ikke fundet et firma, der garanterede rene kontorer og personalefaciliteter hver dag. Hun havde søgt på kontorrengøring Aarhus og havde været heldig at finde firmaet, vi bruger nu. De er yderst professionelle, og der havde ikke været nogen som helst problemer med dem, da hun fortalte, at vi holdt julefrokost, og at de først skulle komme om lørdagen i stedet for fredag aften, som de plejer.

God service

De sagde faktisk, at det var de, rigtigt glade for at få at vide, at de hellere skulle komme om lørdagen i god tid. Det havde givet dem tid til at planlægge og opdatere deres personales mødetider.
Og jeg kan godt lige fortælle dig, at de rengøringsfolk, som var sat til at gøre rent hos os efter julefrokosten, havde gjort et godt stykke arbejde. Da jeg ankom mandag morgen som den første, var her grundigt udluftet og funklende rent. Ingen pletter af spildt vin på tæppet, ingen madrester i køleskabet, og alle askebægre var rengjorte og sat ud på terrassen. Det havde ellers været min store bekymring, at man stadig kunne lugte stanken af cigaretrøg i gardinerne.

Andre artikler