Menu Luk

Hvilken vognmand i Fredericia?

I går blev vi spurgt, om vi kunne hjælpe med at finde en vognmand i Trekantsområdet for en af vores forretningsforbindelser til et længerevarende samarbejde med store krav til præcision, materiel og ordholdenhed. Og vi kan jo hjælpe med det meste, så den opgave kastede vi os straks over.

Hvem er så den bedste vognmand i Fredericia?

Inden vi kaster os over processen med at finde den bedste vognmand, afslører vi med det samme vinderen: Dueholm Vognmandsforretning. Og med det på plads kan vi kigge lidt på, hvad vi så efter og hvilke kriterier, vi benyttede.

Vores forretningsforbindelse havde et ønske om et længerevarende samarbejde, hvorfor det var vigtigt at kigge på historik og økonomisk soliditet hos de vognmænd, der var i spil. Og her var Dueholm klart i toppen.

Fleksibilitet i form af adgang til mange biler og forskellige typer var også et krav. Vi fandt, at Dueholm råder over i alt 26 biler, hvoraf flere er med kran. Firmaet arbejder med de yderst effektive veksellad, der giver mulighed for at afstille lad hos kunden, mens bilen foretager andre opgaver.

Materiellet var en yderst vigtig parameter, da kravene til stabil transport og minimale forsinkelser var vigtige. Også her er Dueholm i spidsen med overvejende ny eller nyere vognpark, der i øvrigt er kendt i området for at være yderst velholdte.

Gode chauffører er et must, og her råder Dueholm over yderst erfarne og uddannede chauffører, der løser enhver forekommende opgave, der handler om transport – lige fra kranarbejde til pakning og transport af selv det mest delikate udstyr til for eksempel messer og lignende.

Virksomheden håndterer ganske enkelt al transport – enten med egne enheder eller i sjældne tilfælde med samarbejdspartnere, der stiller med specielt udstyr. Om det er transport af affald, studenter, flytninger i indland og udland eller distributionskørsel: Dueholm Vognmandsforretning gør det.

 

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.