Menu Luk

Hvor får jeg bedst tilbud på en flytning?

Dagens spørgsmål handler om flyttefolk, tilbud på flytning og den slags, og det er fra Inger Karlsen:

Hej med jer

Jeg administrerer en masse for en meget stor virksomhed, og ofte er det mig, der står for at skulle skaffe tilbud hjem på flytning mellem landsdelene. Jeg er lidt i tvivl om, om jeg får de bedste priser og services. Kender I til et sted, hvor man nemt kan få tilbud på flytning?

Portal for flyttefirmaer

Det er et af de nemmere spørgsmål, Inger. Der findes en 100% gratis service på nettet, som er en slags “find hinanden portal” for vognmænd, og transportkøbere, og den har en hel sektion for lige præcis det, du efterlyser: Flytteopgaver og flyttefirmaer.

Det smarte her er, at virksomheden Cargomatch, der driver hjemmesiden, har fundet alle de bedste, billigste og mest professionelle flyttefirmaer allerede. Når du så opretter din opgave i deres system, finder de op til 4 egnede flyttefirmaer, der er lokaliseret der, hvor flytningen starter, har tid og kapacitet – samt har grej og vogne i forhold til opgaven. De har flyttefirmaer over hele landet, men det er klart, at kapaciteten især er tilstede i de store byer som for eksempel:

Op til 4 tilbud på flytning

Når du har udfyldt oplysningsskemaet og trykket “Send”, går der ikke lang tid, før du begynder at modtage tilbud fra professionelle flyttefirmaer, der er udvalgte på baggrund af deres serviceniveau, gode anmeldelser og reelle muligheder for at løfte den pågældende opgave på det ønskede tidspunkt. Du skal så blot vælge det af tilbuddene, der passer dig bedst, og du slipper helt for besværet med selv at skulle kontakte flere flyttefirmaer for at få den rigtige pris.

Bemærk også, at systemet på fragtopgaver.dk (se mere her ) tager højde for, HVOR flytningen påbegyndes. Skal der for eksempel flyttes fra Vejle til Aalborg, er det jo ikke smart at bede om tilbud fra et flyttefirma i København, og det sikrer systemet selv, ikke sker.

Vi håber, det hjalp?

 

Andre artikler