Menu Luk

Køb af piercingsmykker?

“Jeg har fået lavet huller i begge mine ører, i min navle og i min næse, og jeg er lykkelig for det. Men jeg kunne godt tænke mig at have et godt udvalg af forskellige piercingsmykker at skifte mellem, og jeg synes, de er meget dyre i den butik, hvor jeg har fået lavet mine piercinger. Har I nogle gode forslag til steder at købe piercing smykker?”

Butik med piercingsmykker

Kære anonyme (det har du jo bedt om at være)

Der er faktisk adskillige muligheder online for at købe piercingsmykker – både danske butikke rog udenlandske. Vi har spurgt os lidt for hos mennesker med forstand på de dele, og der har vi fået ret entydige advarsler mod at købe i udenlandske webshops. Meget ofte er der benyttet materialer af meget lav kvalitet, der kan medføre både allergi og infektion.

Vi har fundet et dansk firma til dig, der tilbyder et helt enormt udvalg af piercingsmykker – Bodymod. Det er der, vi vil anbefale dig at købe dine forskellige smykker til dine piercinger.

Bemærk deres fremragende råd her:

Brug titanium til din første piercing

Uanset hvilken piercing du får lavet, er titanium et super godt materiale at starte med. Titanium er et rent metal, som ikke på nogen måde går i forbindelse med det sår en piercing efterlader, så lige meget hvor du får lavet en piercing, vil titanium som smykkemateriale være det bedste.

HUSK: Altid at rengøre dine piercingsmykker grundigt, inden du sætter dem i – de skal være desinficerede! Gør du ikke det, risikerer du infektioner, der kan være yderst alvorlige og give dig livsvarige mén.

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.