Menu Luk

Hvordan låner man penge online?

Penge er altid et varmt emne, og et af de spørgsmål, der konstant dukker op, er: Hvordan låner man penge? / Hvordan låner man online? Det er der i sagens natur ikke noget at sige til, for det kan være endda særdeles uoverskueligt at finde rundt i de mange tilbud på lån, som både banker og lånefirmaer har.

Renter, gebyrer og afdrag

Mangler du et sted, hvor du kan låne penge med det samme? Og er du indstillet på, at renten kan være højere end ved almindelige banklån? Så kan et online lån være løsningen for dig, der skal bruge penge hurtigt.

Flere og flere benytter sig af denne lånetype, hvis pengene hurtigt skal stå på kontoen. Og det kan faktisk gå endda meget hurtigt med disse online lån! Mange af dem godkender dig på under 1 minut, nogle skal bruge en time og enkelte skal bruge en dag. I alle tilfælde er det væsentligt hurtigere end almindelige banklån.

Hvor kan man låne online?

Der er mange muligheder, og det er en overmåde god ide at benytte en af de 100% gratis oversigter og hjælpesider, der lister og sammenligner kviklån, SMS lån og diverse andre former for hurtige lån online. Her giver vi dig nogle gode steder, du kan kigge:

 1. Trygt Bank
 2. Smart Lån

Uanset hvad du gør, er det vigtigt, at du indregner dit nye lån i dit daglige budget, så du ved, at du kan overholde afdragene fremover!

Tagged med:
 • hvordan låner man penge
 • tage et lån
 • content
 • hvad koster det at lane
 • hvad koster det at låne kr 15 000
 • hvordan kan man undgå fristelsen til lån
 • hvordan opgøres kreditomkostninger
 • LILLE LÅN SØGES TROS RKI

Andre artikler

4 Comments

 1. Klaus Eriksen

  Det er nogle udmærkede pointer, der er fremme i dette indlæg. Det er vigtigt at huske på, at alle lån jo skal betales tilbage, og at udlåner tjener sin indtægt ved at opkræve renter og gebyrer. Derfor er det altid en god ide at regne grundigt efter, hvad det koster at betale et lån tilbage.

 2. Jan Borgvard

  At tage et lån online er faktisk en super løsning for mange af os, der ikke har et engagement med vores bank udover lønkontoen. Og det er jo hurtigt at låne penge på nettet. Hvis man holder sig til de gode lånudbydere er der ingen ko på isen der, synes jeg. Renter og gebyrer matcher de store bankers.

 3. Jørgen

  Altså jeg synes jo bare, at der skal styr på økonomien her hjemme. det du sgu ikke, at alle bare går rundt og låner penge hele tiden! Hvad siger I?

 4. Jesper

  Jeg mener helt klart, at det for nogle kan være en rigtig løsning med et lån, men mener samtidigt, at det kan blive en decideret katastrofe for andre. Det kommer meget an på, hvor meget styr man generelt har på økonomien i hjemmet – sørg altid for at spørge nogen til råds, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.