Menu Luk

Hvordan er det bedst at holde ferie i Tyskland?

Egentlig har jeg skyldt et svar på dette spørgsmål ganske længe, og jeg skal være den første til at beklage ventetiden. Men nu er det endelig lykkedes at finde tid til det, og jeg kan så supplere med en reel bedømmelse, for svaret på spørgsmålet har jeg personligt testet af selv! Og spørgsmålet fra sidste forår er: “Hvor er det bedst at booke den ultimative ferie, hvis man gerne vil opleve det ægte Tyskland og Østrig?”.

Bo i feriebolig!

Det er indiskutabelt, at der er markant mere ægthed over at leje en feriebolig af den ene eller anden art, end der er ved at bo på et hotel. Naturligvis er der komfortmæssige fordele ved et hotel, men når man bor i en privat ferielejlighed eller hus, er man så meget tættere på de lokale og på det liv, der nu engang leves der, hvor ferien holdes. I langt de fleste tilfælde er det også meget billigere!

Hvor i Tyskland er det bedst?

Det er straks meget sværere at besvare, for det afhænger jo i den grad af, om man er til storbyen, til landet, til bjerge eller noget helt andet. Her vil jeg tillade mig i stedet at linke til de mest populære områder i Tyskland, som de fremgår af den absolut bedste udbyder af feriehuse i Tyskland. Så kan du selv danne dig et indtryk:

Andre artikler